Amar Asyraf Dan Tunang Akhirnya

Author : Cik Rose Cute | 7:34 PM | 15Total Comments |
Assalamualaikum...



 Nak bergosip kejap hihihi....aku ada terbaca yg Amar Asraf akak kawin minggu nie....betul ke idok...aku tak tahu ler....Aku terbaca kat blog ROTI KAYA

 

Nama beliau mungkin tidak sebesar pelakon popular yang lain tetapi aktor muda ini mendapat perhatian ramai semenjak beliau bawakan watak Zain dalam drama bersiri Setia Hujung Nyawa.

Amar Asyraf hari ini melalui akaun Facebook beliau seakan ingin beritahu para peminat yang beliau bakal menamatkan zaman bujang pada minggu ini — hujung minggu ini kami jangkakan tarikhnya.

“She who never let me slip away with the current, are my backbone for this 2 years and will be for all my life! I always knew that she is the one”
“And this week I’ll be her husband! I will take the responsiblity for all her action starting this weekend,”
 tulis beliau yang kami percaya ditujukan kepada tunangnya, Arna Salleh.



My Note: Kalau betul mereka nak kawin Alhamdulillah....semoga persiapan perkahwinan nanti berjalan dengan lancar....Amin....

Suka dengar bila orang nak kawin nie....hihihi ingat time aku nak kawin dulu...berangan kejap...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. tak apa lah nikah lah ..tu sunnah Nabi kita..

    ReplyDelete
  2. ooo..dah nak kawen rupanyer..

    ReplyDelete
  3. mmg suka sgt kalau dgr berita org nak kawen...

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum.

    hal yang baik jangan dilambatkan. hehe.

    ReplyDelete
  5. eloklah kalau kawin cepat2 kan..mcm izzue, kawin muda...walaupun nama dia tengah naik..bgus.. :)

    ReplyDelete
  6. Peminat tegaar Amar Asyraf ni. Hehee

    ReplyDelete
  7. ramai dah retis nak kawen.. alhamdulillah... tahniah buat mereka.. ;)

    ReplyDelete
  8. hehehe bila nk kawin je suka kan.. hati berbunga-bunga.. hehe

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..moga jodoh mereka berpanjangan

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠