Mee Sup Kuning

Author : Cik Rose Cute | 12:35 PM | 19Total Comments |
Baru lepas makan mee sup....sedap giler kih kih kih...(puji diri sendiri pandai masak....) korang layan jerlah gambarnya....

Gambar tue aku ambik dalam kuali kikiki....siap aku letak bebola putih tue....mula2 tue aku fikir nak letak bebola daging...bila fikir balik kalau letak bebola daging dah jadi bakso la pulak....kikiki
Mee kuning orang melayu buat....hihihi tiada bahan pegawet tau...Kakak yg buat mee kuning nie memang kedainya dekat area Taman perumahan sini....bila kita rasa mee kuning nie memang tak ada bahan pegawet..Mee  kakak nie jugak tak payah korang basuh lama2...basuh 2,3 kali dah okey....
Korang tengok jerlah mangkuk aku yg tak berapa cantik tue kikiki...bawang goreng dalam plastik jer....
Sajer letak gambar syifa....sekarang dah makin besar syifa...dah pandai cakap sikit2 hihihi

Pasnie....ada kerja sikit...mungkin dalam pukul 2.00 pergi GM Bukit Tinggi...ushar baju raya....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

19 comments:

  1. bulat nya mata dia cik rose.. suka tengok..

    ReplyDelete
  2. bersusun elok je fish balls tu ye..hihi
    nampak sedap :)

    ReplyDelete
  3. wah..meronda cari baju raya pulak lepas makan mi sup..hehe.

    ReplyDelete
  4. aiyoooo....dapat gambar je ke? bagi la bau2 sikit ke....hehe

    ReplyDelete
  5. wah mee sup,..hubby ada le tu hari ni...ehe..rajin masak...yer..

    g GM..hahahah..shoping jangan tak shoping....n selamat shoping

    ReplyDelete
  6. assalam, sekali2 masak mee sop pulak, sedap jugakkan..

    ReplyDelete
  7. Aummm! Sedapnya.. Dah lama tak buat mee sup.. Dulu masa tolong kakak berniaga kira terer gak lah buat.. Kahkahka! Mohon tampor muke teman, perasan terer masak.. Hikhik! ^^,

    ReplyDelete
  8. Salam…jemput join GA Farisha :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/06/santai-giveaway-kad-raya-2013-by-f-w.html

    ReplyDelete
  9. best kalau mkn panas-panas...kat ampang ni pun ada sorang abg tu jual mee tanpa pengawet...tp xleh tahan lama...kalau nak masak baru la beli...kalau tak membazir :D

    ReplyDelete
  10. mintak kita semangkuk....


    cepat nyer beli baju raya..

    ReplyDelete
  11. sedap2... dpt hirup time2 mlm mmg best... tambah sambal kicap lg terbaik...

    makin besar anak dara akak tuh

    ReplyDelete
  12. haah laa syifa dah makin besar dah, berubah cket muka dia.. ;)
    sedapnya mee sup bebola :)

    ReplyDelete
  13. sedapnya...
    Nur tgh tak sihat mcm ni mmg teringin je nak hirup makanan bkuah..huhuh

    ReplyDelete
  14. membalas kunjungan.... dan follow blog ni...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠