Komputer Dah Mula Meragam...

Author : Cik Rose Cute | 12:37 PM | 21Total Comments |
Assalamualaikum...






Risau betul  dengan komputer aku nie....Sebelum nie....kalau on kejap jer terus nampak screennya....Sekarang tunggu dulu baru baru nampak....Adakah tanda2 nak rosak huhuhu....Korang pernah tak mengalami seperti ini?....apa problemnya erk?


Risau jugak...takut tak sempat nak siapkan blog dorang yg tempah dariku....
"Hai! komputer janganlah kau rosak dulu...kalau tak aku bersara kejap dari berblog kikiki"


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

21 comments:

  1. pernah jd kat saya..adik suruh backup dgn beli data storage besar save terutama pic besar/image besar bg elak pc hang....

    muatan / berat drive kena tengok juga..ia boleh melambatkan pc nak on

    ini yg mia tahu la..

    ReplyDelete
  2. Hard disk dia dah berat kot..
    X pon kena scan virus dlu..
    Iskkkk x pandai sgt bab ni..
    Tp selalu kalo pc pjbt tu jd mcm ni sbb hard disk dah berat download mcm2 fail..
    Dia jadi slow..
    Nk bkk Microsoft Word taip surat pun lmbt bkk..

    ReplyDelete
  3. insyaallah...semoga dipermudahkan gerak kerja akak ...:-)

    ReplyDelete
  4. itu kemungkinan da masalah motherboard. Ada juga kemungkinan, suis utk sambung antara motherboard n plug sambung ke elektrik xpenuh. Maksudnya, ada dua kemungkinan sebab ni. Tapi tu blm rosak lg, kak.

    ReplyDelete
  5. kesian komputer.. pening lalat kot kak.. hihi...

    ReplyDelete
  6. laptop ke computer desktop kak? saje je tu nak main2 ngan akak.. huhu..

    ReplyDelete
  7. sy kalu da rs lain mcm trus hantar kt opismet sbb dia pakar hal2 gini

    ReplyDelete
  8. entah ekk sy tak pakai pc.pkai pc kt opis je..hehe moga pc cik rose berkelakuan baiklah ye..:)

    ReplyDelete
  9. mg tak meragam..cuma dia penat kot..

    ReplyDelete
  10. amboiii pandai tau pc ni nak mtk yg baru je die..

    ReplyDelete
  11. PETANDA AWAL NAK ROSAK LETEW CIK ROSE..

    ReplyDelete
  12. komputer nak rehat kot... hehehe

    ReplyDelete
  13. komputer sy dulu pun cmgitu gak...last2 terus tak kuar apepun kt skrin monitor tu.. on cpu ok je..kipas jalan.. tanya org, katanya monitor yg rosak tu..hehe..tp tak tukar2 lg lah monitor pc sy tu.. :)

    ReplyDelete
  14. nak kena format tu.. try format. kadang-kadang kita tak tau sebenarnya pc kita dah dijangkiti virus

    ReplyDelete
  15. Laptop Mieza ni lagi teruk.. Dah season katanya.. Takleh on lama2.. Kang terpadam sendiri.. Huhu~~

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum rose....al cian nyer die nak kena tukar yg baru kot...;)

    ReplyDelete
  17. lorrr sian akk..smg smuanya oke2 saja ya.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠