Mandi Kolam

Author : Cik Rose Cute | 1:32 PM | 31Total Comments |
Assalamualaikum...

Hari tue pergi Pulau Pinang sewa apartment...Kebetulan apartment tue ada kolam..apa lagi anak-anak aku...terjun kolamlah...kikiki

Syifa....seronok betul dapat masuk kolam...
Time kitaorang mandi....nasib baik tiada orang....taklah semak kat kolam tue...cuma anak2 aku jer yg berada di dalam kolam tue...

 
Ragam Syifa...dia tak nak kita pegang dia....aku risau jugak takut dia tenggelam....air tue paras pinggang....aku cuma tgk dari tepi kolam jer...

Nampak tak kaki aku tue....kikiki....

Time nie kitaorang baru sampai....sebab kat Pinang panas....kitaorang terjun kolam dulu kikiki...

Sebenarnya...banyak gambar sewaktu kat Pinang yang aku snap...tapi belum kesempatan nak masuk kat dalam komputer lagi... Kalau ada kesempatan...aku story lagi...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

31 comments:

  1. seronok dapat mandi kolam.bukan bebudak je yg suka zaza pun suka hehehe.. lama dh xmandi kolam ni :)

    ReplyDelete
  2. wahhh suke diorg mandi kolamm..kalo qhayra ni jenuh la xmau naikk..hehee

    ReplyDelete
  3. seronoknya holiday.... panas2 mmg best terjun kolam..hehe

    ReplyDelete
  4. bestnya panas berendam dalam kolam..mmg heaven lahkan... :)

    amboii..syifa xmo org pegang ye.. :)

    ReplyDelete
  5. wahh.. bestnya mandi kolam... cute jer tgk adik-adik ni.. hehe ^_^

    ReplyDelete
  6. Sempat gak pi bercuti yer.... Budak kalau jumpa air mmg lupa diri

    ReplyDelete
  7. salam crc...wah syoknya depa pi cuti2 malaysia...jom tgk pemenang cabutan kedua untuk combo ga sy buat tu..:))

    ReplyDelete
  8. wah...mandi kolam..bestnyer... CR mandi kaki jer..huhuhu...

    ReplyDelete
  9. seronok anak2 happy..anak2 itu anugerah beri mereka ceria

    ReplyDelete
  10. wahhhh... bermandi manda gituwwwww

    ReplyDelete
  11. mmg syok mandi kolam.. tp lelama berendam bole kebas seluruh badan..kehkeh..

    psstt kak.. baca x deqla inbox akk kat fb? huhu

    ReplyDelete
  12. Hati2 bila mandi di kolam hotel atau awam sebab dah banyak kes kanak2 yg lemas. Apa pun jika ada ibu bapa di sisi yg memerhati semuanya harap OK...

    ReplyDelete
  13. SERONOKNYA MAIN AIR..BUDAK2 MMG SUKA BERENANG KAN..

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum...salam ziarah!! budak2 paling seronok kalau bawa main air ni... ;)

    ReplyDelete
  15. ehm besnye
    dapat mandi manda ye
    jom r jemput meriahkan blog saya
    umielman.blogspot.com
    tq coz sudi melawat ye

    ReplyDelete
  16. salam cik rose ...meh cepat tgk pemenang ni..
    http://diarihatiku247.blogspot.com/2013/06/pemenang-bertuah-cabutan-ke-2-combo-ga.html

    cr menang !! cepat sebelum intan buka untuk pemenang lain kalau x da respon..huhu

    ReplyDelete
  17. budak2 ngan air mmg takkan dapat dipisahkan..suka kemain depa=)

    ReplyDelete
  18. bdk2 mana ada yg tak suke main air kan kak

    ReplyDelete
  19. cik ros...miss u so much lorrr...wah..template blog pun dh baru ni..cayalah...

    ReplyDelete
  20. cik rose...saya nok tukor template blog baru la...nak kasi mood baru datang...

    ReplyDelete
  21. bestnyaaa apartment ada kolam macam nie .. cantik ..
    sukelah budak2 tuu .. ada x nak naik kan ;)

    ReplyDelete
  22. SYOKNYA MANDI KOLAM.. anak queen pun sama.. x g jln pun xpe as long as dpt mandi kolam. aparment penang tu kat mana che ros?

    ReplyDelete
  23. Musim2 panas memang syok dapat terjun kolam.. Hehe.. =)

    ReplyDelete
  24. HEHE..okeh cikrose..roger..intan da dapat da alamat cikrose..x ada aral dalam 28 hb june intan postkan ya..tima kaseh respon..:))

    ReplyDelete
  25. best berendam time panas2 ni.. dh bsr syifa

    ReplyDelete
  26. awat mai png tak habaq.sy ni org png.hehe..syifa dh beso makin kurus.dulu bambam je..:)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠