Make Over Blog Review

Author : Cik Rose Cute | 12:10 PM | 22Total Comments |
Assalamualaikum....

Sudah lama blog nie menyepi tentang story2 yg panas dan juga story my famili....Aku sibuk sedikit....huhuhu blog korang pun...dah lama tak singgah....Okey.. nak review blog yg telah di make over oleh aku yg tak berapa kreatif nie....

Aku suka dengan kaler blog Queen Of Butterfly  
hari itu aku edit....owner berpesan just guna kaler yg sudah ada di blognya...memang cantik kalernya....lembut dan sejuk mata memandang....Di bawah adalah kata2 owner...

As for me.. memang sangat berpuas hati.. NICE & SIMPLE kan.. kan.. ? Header tu yang paling Queen suka.. Owh.. anak-anakku... Header JAMU tetap juga nak tepek.. bukan apa.. pendapatan sampingan untuk simpanan anak-anak. Mana tahu suatu hari nanti dari pendapatan sampingan jadi pendapatan tetap.. InsyaAllah.
Terima kasih kepada Cik Rose sebab edit blog Queen ni yer. I LIKE! Kepada you yang berminat bolehlah hubungi Cik Rose yer.
Terima kasih kepada Queen Of Butterfly kerana menyukai hasil make over tersebut....bukan senang nak puaskan hati pelanggan tau....hihihi
 Ini adalah blog kedua yg aku edit....Blogger nie..baru lagi...tema blognya adalah biru....perkataan "assalamualaikum" aku ambik dari blog apit...siapa yg tak kenal apitkan hihihi...Owner blog nie...kalau tak silap orang Sabah kot....Kalau korang nak singgah klik Blog Hijrahtul Sofea  sedap pulak tajuk blog owner nie....


 Nie pulak blog bisnes online tudung...memang cantik2 tudung dekat blog Aisyah Scarf harga pun berpatutan...
tema blog..:" ikut suka u..asalkan cantik n sejuk mata memandang.." itu kata2 owner dekat email hihihi....hope owner suka dengan design tersebut...Kalau korang nak borong tudung atau beli...boleh klik Aisyah Scarf

Sekejap lagi nak terjah korang jap....udah lama tak singgah blog korang....lagi2 blog Group kesayanganku "GSF"...tunggu ya adik-adikku....akak datang hihihi...

My Note: Lepas BW baru sambung edit blog yg orang tempah....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

22 comments:

  1. Semuanya cantik2. Rasa macam nak make over blog juga lah ☺☺

    ReplyDelete
  2. cantiknye header yg last skali tu..hihi..

    ReplyDelete
  3. semua cantik2.. rajin la cik rose.. saya tak pandai nak design2 blog.. =(

    ReplyDelete
  4. moga cik rose berjaya & buat org puas hati.. tq cik rose... kaler2 tu mmg kaler kegemaran.. sejuk & damai.. ;)

    ReplyDelete
  5. waa..comel sgt.. makin bbakat CR ni

    ReplyDelete
  6. p/s: kalo berminat bole contact Queen yer...

    ReplyDelete
  7. cantiklah CR, teringin rasanya nak cat baru, huhuhu

    ReplyDelete
  8. blog org pompuan x sah kalu x de bunga ;-)

    ReplyDelete
  9. semua cantik2 ...

    tahniah CR .. & semoga succes selalu ;)

    ReplyDelete
  10. Akak pun suka. Dah tak mo tukar2 template dah. Kalau jemu nanti, akak cari CR lagi yer..hehehehhe

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan..

    Cantik.. :)
    Nak belajar boleh??

    http://qaseh-delima.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Cantiknya....hanya mereka yg dipilih Tuhan dianugerahkan bakat spt Cik Rose....

    ReplyDelete
  13. wahh...cantiklah header dia.. :)

    ReplyDelete
  14. teringin nyer nak makeover blog ku yg da lemau tu hi hihi...

    ReplyDelete
  15. wah..semuanya cantik2 belaka..layak di beri gelaran OTAI BINA BLOG...tahniah dan terima kasih ..semoga dimurahkan rezeki ya. teruskan usaha

    ReplyDelete
  16. dya suka tgk yg 1st tu.walaupun simple tpi cntik

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠