Telan Berudu untuk sembuhkan Ruam!!!!

Author : Cik Rose Cute | 2:52 PM | 1Total Comments |
Salam untuk pembaca..Aku ada terbaca satu artikel..mari kita tengok..apa ceritanya...


PADA 23 September 2007.akhbar-akhbar di China telah menyiarkan sebuah berita tentang seorang budak lelaki bernama ping ping yang diserg ruam di seluruh badannya.Nenek ping ping di beritahu oleh jiran-jirannya,ubat yg paling mujarab untuk menyembuhkan ruam itu ialah dengan menelan BERUDU HIDUP -HIDUP......(Anda bayangkan...)Wanita tua itu pegilah ke lopak air yang berhampiran rumahnya dan membawa pulang semangkuk penuh berudu.Kemudian,dia memaksa ping ping menelan 20 ekor berudu setiap hari.
Anda nak tahu apa jadi????
Selepas 4 hari mengamalkannya,ping ping di kejarkan ke hospital di sebabkan demam panas...Walaupun sudah di rawat oleh Doktor dan di berikan macam2 ubat,ping ping tetap menangis kerana takut berudu itu terus hidup di dalam perutnya!!!!Sebenarnya masyarakat Di china memang menggunakan berudu sebagai salah satu bahaan dalam ubatan tradisional mereka..ubat itu untuk kegunaan luar sajer seta di sediakan dengan cara2 yg tertentu,bukannya menelan hidup-hidup!!!!tak tahu la apa terjadi terhadap ping ping....Sanggup ke anda menelan anak berudu...he..he...kalu aku tak sanggup....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

1 comment:

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠