Suamiku kahwin lagi...

Author : Cik Rose Cute | 3:29 PM | 5Total Comments |
Salam...
Sedang aku lena di buai mimipi..tiba2 ada sorang perempuan menelefonku mengatakan...yg dia isteri kepada suamiku...,tersentak darahku hingga di kepala...aku merasakan dunia ini gelap gelita...bayangkanlah aku tengah berpantang...anak ketiga kami...Betapa hancurnya hatiku....Perempuan itu terus memberitahu bagaimana diaorg kenal dan bagaimana diaorg kawin...,diaorg kawin rupa-rupanya kena tangkap basah dalam sebuah taman kat tasik titiwangsa.....Aku ingin menanyakan hal tersebut kepada suamiku..suamiku belum balik lagi dari tempat kejanya...
Hatiku berdebar-debar menunggu kepulangan suamiku....waktu keja suamiku masuk pukul 7.00am hingga 7.00pm...aku tak sabar menunggu dia pulang....,hatiku berbisik...sabar za..,sabar za...apakah aku di madukan....oh! aku merasakan....aku melihat anak-anakku yang sedang tidur lena...di buai mimpi indah..mereka tidak akan mengerti kalau aku beritahu mereka...Airmataku mengalir laju tanpa dapat di tahan lagi daripada mengalir....hinggus..tak payah cakap la...tersedar baby yang mahu menyusu sambil merenggek...Tiba-tiba....aku merasa sejuk...di kepalaku...
                                                            ***********
    Rupa-rupanya...aku bermimpi..habis basah bantal tidurku di penuhi dengan airmataku....hu..hu.....Nasib Baik MIMPI!!!!!!!!!! (Terlebih tengok cerita Trilogi Cinta Malam Tadi...Sampai Terbawak-bawak di dalam mimpi tidur...Kurang Ajar....) Nasib baik suamiku keja malam..kalau tak mesti dia dengar aku menangis sambil tidur...Pernahkah Anda Bermimpi Seperti Itu....?????
                                                              



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

5 comments:

  1. fuuuh.nasib baik mimpi! http://geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. mak aii..
    seram btol mimpi akak ni..
    nasib baik mimpi je...
    tp, mimpi pon menakutkan jugak laaaa~ ;))
    semoga bahagia selalu kak! nadia follow akak.. ;)

    ReplyDelete
  3. seb baik mimpi.. aduhhhhh hehe mmg seram ar mimpi nie..

    ReplyDelete
  4. mimipi rupanya
    fuh fuh mintak dijauhkanlah mende2 gini

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠