Hari ini balik perak

Author : Cik Rose Cute | 11:36 AM | 5Total Comments |
Diam tak diam aku berpantang dah 15 hari....Hari ini aku nak balik ke perak..sebab mak mertua aku nak tengok cucunya yang baru lahir ni...dengan nak buat kenduri arwah bapak mertua aku meninggal yang ke 100 hari...barang semua dah pack dalam beg...syifa belum lagi aku mandikan...biarlah..mandi lambat sikit..Nanti sampai sana dah malam tak yah mandi lagi...betul tak??lagipun kat kampung sejuk and banyak nyamuk.....Kat kampung nanti mesti bising sebab cucu-cucunya ramai yang balik sebab cuti sekolah..
Camna..syifa nak tido nanti...dengan suasana bising tu..buat pekak jer la..telinga ya syifa...pejam mata..konon2 tak bising..he..he...^--^...Pukul 4.00pm baru bertolak..sebab laki aku keja..dapat keluar time tu..hari nikan jumaat..kena ganti pulak sejam...anak-anak aku dah tak sabar nak balik kampung ni....dah lama tak balik..jumpa opahnya...Dua tiga hari ni...blog aku tak bukak la..tak dapat nak bagi komen untuk kauorg semua...Sorry ya...See you again..
                                                             +
                                                                            














Jumpa lagi....Okey la..entry aku...aku chow dulu....I Love You All......Apa-apa pun...nanti aku cerita lagi pasal aku balik kampung.....
 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

5 comments:

  1. hati² ea kak. zie doakan agar perjalanan akak sfmily berada dlm lindungan ALLAH SWT. aminn :)

    ReplyDelete
  2. klu blk kg mesti pikir mcm mana anak nak tido kan
    semoga selamat pergi dan pulang

    ReplyDelete
  3. Thanks...zie and mimie...,betul tu..mimie..he..he..

    ReplyDelete
  4. selamat berpantang.. xsabarnya nak abis pantang kan.. hehehe

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠