Kasihan Syifa....

Author : Cik Rose Cute | 1:29 PM | 6Total Comments |
Hari ini pantang aku dah masuk 23 hari.....Walaupun berpantang aku sudi jugak komen entry kauorang semua..he..he...macam bukan orang dalam pantang gua cakap lu...Syifa tidur aku layan la..blog aku yang tak berapa cun ni...,aku tengok kauorang punya blog semuanya cun!!!!Aku bukan nak citer pasal ni..aku nak citer tentang anak aku syifa yang comel tu...
Nose Cleaner Syifa
Si syifa ni dah dua hari asyik berhinggus and batuk kasihan dia...nak bagi ubat batuk tak boleh sebab syifa baby lagi...aku tengok pun kesian...batuknya cam tak lepas jer..nasib baik dia tak mengamuk.....cuma dia mengeluh jer...(alah..mengeluh baby camna...mesti ibu2 tahukan)...Pagi tadi aku suruh si yob (laki aku la...) belikan penyedut hinggus dengan vicks baby punyer... Tengok la tu...comel kan...Malam tadi aku cuba jugak sedut gan mulut aku tapi tak dapat...Setengah orang sedut hinggus anaknya pakai mulut jer...(Ibu2 pernah buat tak????) Kesian syifa....Pagi ni lepas mandi aku sedut pakai benda alah tu..baru la...si syifa lega...Hati ibu pun lega Syifa....
Vicks Siap ada harga lagi he..he..
Minyak Perutnya,hari tu pakai minyak yuyi tapi tak sesuai gan dia,mungkin minyak tu panas sedikit..


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

6 comments:

  1. nora sedut pakai mulut gak... pakai nose cleaner tu tak keluar ingus dia... sayang anak punye pasal :)

    ReplyDelete
  2. Oooo nora pakai mulut ya..Dah try buat tak dapat..tu yang beli nose cleaner tu..boleh pulak keluar..

    ReplyDelete
  3. Ellen pun pernah try guna mulut tapi tak kuar pun so guna juga benda tu...kesian kan kalo masih baby berhingus..

    ReplyDelete
  4. Betul tu Ellen...,Kesian baby kalau berhinggus tak boleh tido..

    ReplyDelete
  5. salam...

    sangat kesian kat syifa..dah bawa jumpa doktor?

    *folo blog puan..**25

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠