Balik Kampung Sempena Nak Menyambut Ramadhan....

Author : Cik Rose Cute | 9:14 AM | 7Total Comments |
Assalamualaikum....kawan-kawanku di alam maya....Apa persediaan korang dah nak menjelang "ramadhan Nie?" hihihi....aku tak ada buat persiapan apa-apa pun....just tengah fikir sahur nak makan apa...supaya susu banyak hihihi....Ya la...Si syifa tu minum susu badan...Aku takut aku pulak kelaparan gan kehausan hihihi...Tapi kalau boleh aku tak nak tinggal puasa gara-gara aku menyusukan Si syifa.Hei! apa citer nie...melarut ke situ pulak...tajuk pasal nak balik kampung...hihihi terbabas kejap.....Cik hubby aku dah bising sebab aku sibuk berblogging lagi...Kejap la....hihihi...

Hujan dah turun tau....mesti jalan licin....tak boleh bawak kereta laju-laju nie...nanti terbabas....Kalau ada story apa2....dari balik kampung Aku citer okey....Okey Sayang You All....Muuuuuuaah!!!!










Sajer aku snap gambar si syifa nie....ya la...tak ada gambar tak best pulak...kosong jer hihihi....Tak lama lagi...Syifa nie masuk 5 bulan (04/08/ nanti.....) Cepat betul masa berlalu.....Si syifa nie...suka gigit jari dan main air liur.....Sengsara ibunya...mengalami keguguran rambut....huhuhu dah nak botak kepala...tapi belum botak lagi hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

7 comments:

  1. selamat balik kampung yer cik rose. saya dah kat kampung nih:)

    ReplyDelete
  2. kalau tak berpuasa sbb menyusukan badan, puasa ganti tu kena double kan...hehe, banyakkk tu ;)

    ReplyDelete
  3. GERAM SGT TGK SHIFA... MONTEL..COMEL..NK GIGIT RSA... CIK ROSE BALIK KG KAT PERAK K TRG??? APA2 PON SLMATA BALIK KAMPUNG..SMOGA SLAMAT SMPAI & PLANG :-)

    ReplyDelete
  4. selamat berpuasa ditujukan kepada puan follower saya.salam ramadhan. wah. besday sama tarikh. cuma beza saya bulan 9.tembam! comel.hehe

    ReplyDelete
  5. selamat berpuasa dan selamat berbuka puasa...

    ReplyDelete
  6. Dah kat kampung hihihi lajunya...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠