Like Gambar Syifa

Author : Cik Rose Cute | 5:08 PM | 32Total Comments |
Lawak betul....ingatkan syifa tak boleh join...sebab syifa tak pakai topi...cuma kepit rambut jer....bukak2 facebook ada pulak gambar dia .......ibunya tak tahu hihihi Tapi ada jugak orang yang sudi   LIKE  hihihihi   dekat FACEBOOK....Kalau korang kesian kat Syifa bolehlah like...

LIKE MOMBLOGGERSPLANET :  http://www.facebook.com/mombloggersplanet

Pastu baru boleh LIKE  gambar  Syifa :  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150686003295424&set=pu.2909915054238&type=1&theater


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

32 comments:

  1. ok2...nt sy like syifa lak...;)

    *salam p'kenalan...

    ReplyDelete
  2. Dah beresss..
    suka tengok pipi dia :D

    ReplyDelete
  3. sooo cute! good luck k:)

    salam kenal cik rose. i follow ur blog eh

    ReplyDelete
  4. kiut2...^___^
    k0men my entry lak ekk...tanks...
    http://pikacutegurl.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    ReplyDelete
  5. dilaz dah like.
    id FB:NURFADILAH SUARDI
    good luck

    ReplyDelete
  6. dah like dah. hehe gudluck ya! :)

    ReplyDelete
  7. cik rose sy dh buka link tu tp x reti nk like..maklumlah sy jarang main fesbuk..

    ReplyDelete
  8. comel nama ank akk..nur faqihah syifa

    ReplyDelete
  9. Ok da like.....itu fb id awak yer

    ReplyDelete
  10. Thanks merah itu jambu...memang jambuuu

    ReplyDelete
  11. Thanks Izzat Nazmi...Sedapnya nama....

    ReplyDelete
  12. dah like ye sis....nak cium sikit pp si comel tu...nak picit leh ke?? hehe

    ReplyDelete
  13. Thanks Zunita....Boleh nak cium pipinya..nak ngomol2 pun boleh Si syifa ni...suka orang ngomol dia...

    ReplyDelete
  14. www.blogger.com is coolest site in the world

    [url=http://hepatitis-symptoms.blogspot.com]hepatitis d
    [/url]

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠