Pernah dengar tak Hantu Red Kebaya

Author : Cik Rose Cute | 4:59 PM | 4Total Comments |
Untuk membaca Kisah-Kisah Seram yang lain (klik sini)

Koleksi Gambar-Gambar Hantu / Paranormal / Misteri 
( seram atau tidak ? anda tentukan )
gambar-gambar hantu paling seram

Foto-Foto Penampakan Aneh
gambar-gambar yang dirakam secara tidak sengaja



gambar hantu wanita berkebaya merah di Gurun, Kedah
untuk maklumat lanjut (klik sini) 

Ada sesiapa baca tak kisah nie...dalam Surat kahabar...dah lama dah story nie....
Aku sajer bukak balik nak kongsi dengan korang semua hihihi kalau nak baca terjah kat klik tue....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

4 comments:

  1. x penah dgr psl hantu ni..kalau filem yg vanida berlakon tu tahulah..

    ReplyDelete
  2. Cerita pasal hantu nie..memang top kat sebelah utara....

    ReplyDelete
  3. freebies doodle 4 u..:)http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/freebies-doodles-for-them.html

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠