* Ibu Mengandung Panik Kat Tangga *

Author : Cik Rose Cute | 2:06 PM | 10Total Comments |
Selasa-26 July 2011
 Lokasi Apertment Permai Klang
Aku baca story nie..kat my sepupu....Kesian kat dia...peristiwa nie...betul2 dia hadapi sendiri depan matanya...Kalau korang macam mana Panik tak?? cam sepupu aku tue...kalau nak ke blog sepupu aku klik
sini.....  http://nazrieda-anakku.blogspot.com/


Gambar budak mana tah ibu search tadi nak tunjuk betapa takutnya ibu...


Pagi tadi kira-kira jam 7.45 ibu keseorangan menuruni anak tangga (lif rosak terpaksalah guna tangga he..he.) tiba-tiba ibu terdengar bunyi beberapa orang lelaki menuruni anak tangga dari tingkat atas dgn lajunya..rasa macam bergegar tangga tuh mmg kuatlah mcm di kejar hantu..

Ibu pun heran, ibu sampai kat tangga tingkat satu ibu stop kejap, kenapa diaorg ni mcm tergopoh gapah pastu ibu nampak kelibat 3 org india melalui ibu, 2 orang terus menuju ke tangga satu lagi & seorang lagi berlari sambil terjun ke tangga bawah sampah tergelincir & tercampak ke atas tar..

Ibu dah berdebar-debar, pastu ibu nampak ada seorang lelaki dgn badan bertatu lalu sambil mengejar india ni dan ditanganya sedang memegang sepucuk pistol sambil dia mengacukan pistol kearah india yg jatuh terlentang tadi. Apa perasaan kauorg kalau berada dlm situasi genting begini ishh seluruh kaki tgn ibu mengeletar...ibu kaku sekejap bila lelaki tu acukan pistol pada india tadi,nasib baik india tu terus bangun dan kejar-mengejar terus berlaku sampai ke laluan masuk utama apartment ibu.Dah rasa macam dalam tv tuh..

Kalaulah kebetulan dia lepaskan tembakan pastu tembakan tu tersasar dan terkena ibu maka hari ni ibu dah xder kat atas muka bumi ni kan...tambahlagi dgn keaadan ibu yg berbadan dua apa yg ibu sempat buat utk melarikan diri dari situasi tersebut.Keadaan ibu sama mcm gambar kat atas tu terpaku kat tiang.Jantung terhenti sekejap...Mulut x henti mengucap shahadah..

Yang ibu heran macamana india boleh berada di kawasan ni padahal semua penduduk kat sini melayu...


Apa-pun ibu bersyukur sbb ALLAH masih sayangkan ibu. Amin...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. url blog sepupu che rose lebih kurang che rose je yerk..hehe..

    uish kalau sy dlm situasi gitu misti nangis dah..tp kalau leh rakam syok juga ya..pehtu letak dlm blog hehe

    ReplyDelete
  2. kalo jd kat lya xtau nk kata aper..msti pucat lesi muka... nsib baik dia x buat apa2 kat cousin cik rose...

    ReplyDelete
  3. huuh! takutnye bace!alhamdulillah selamat..dapat kite kenalkan..ukhuwwah fillah! ;)

    ReplyDelete
  4. Sama URLnya Cik Betty....

    Camna nak rakam Cik Betty...Nanti Di pelekup oleh penjahat tu....sia-sia jer...huhuhu

    ReplyDelete
  5. Betul...Ummu Muhammad...Dapat kita kenalkan Ukhuwwah Fillah!!

    ReplyDelete
  6. bui yg baca bui pulak rs berdebar
    mmg saspen sungguh
    syukur jugak india tu tak apa2kan 'ibu'..

    ReplyDelete
  7. erk, ibu, ni bukan ibu mengandung jek yang boleh tekezut, ibu2 xmengandung, makcik2 kiah dan anak2 dara pun boleh tekezut dan tergamam..

    Syukurlah ibu selamat..
    ALHAMDULILLAH~~

    ReplyDelete
  8. Tu la...pasal...Sepupu tue duk Apartment lifnya rosak...huhuhu nasib baik selamat....

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠