Syifa Dalam Walker...(3 Bulan Lebih..)

Author : Cik Rose Cute | 11:32 PM | 20Total Comments |
Selamat Malam semua blogger yang belum tido hihihihi...Udah lama aku tak story pasal anakku yang cute miut tu....(perasan giler...Siapa lagi nak puji kalau tak ibunya ) Korang mesti tahukan......Si syifa....Dia sekarang udah duduk di dalam walker dah....kalau Abangnya si haziq dulu...tak nak kalau baya syifa duk dalam walker....Menangis-nangis bila masukkan Abangnya Si haziq dalam walker hihihi..Tapi Si haziq cepat jalan...9 bulan lebih dah jalan....mungkin tak duduk dalam walker kot....Entahlah....(hai....Dah lari topik ni....cerita pasal syifa ke Abangnya hihihihi) Okeylah aku tak nak story panjang-panjang korang tengoklah beberapa keping gambar Syifa dalam Walker okey..


Ni gambar Syifa Tengah tido Dalam keta...


Suka hisap jari...
Tadi aku cakap nak tunjuk gambar syifa dalam Walker kan.....Rupa-rupanya aku tak masukkan lagi gambar tu huhuhu dahlah my husband bawak camera tu pegi Jepun....Haru-Biru Betul....Ingatkan dah masukkan....huhuhuhu puas tadi aku belek-belek.....

P/s: Lain kali aku up-load gambar syifa dalam walker okey...korang tengok jer la..dulu gambar syifa tengah tido tu....LAYANNNNN


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. syifa umo brapa? lebat la rambut dia..gerammmm

    ReplyDelete
  2. lama bui x dtg sini..tengok2 syifa dh besar..chubby nya dia..gerammmm..^_^

    ReplyDelete
  3. Hai! eliz..thanks singgah sini...sekarg ni 3 bulan lebih

    ReplyDelete
  4. Memang dah lama dah hihihi thanks Bui Singgah sini...

    ReplyDelete
  5. amboi² tido dengan kyusyuk bila jari dalam mulut ye..comelnya syifa..debab...

    ReplyDelete
  6. tembam yer.geram tgklah. cute sangat

    ReplyDelete
  7. cantik la rambut dia huhu..
    bumbum nyer dia..aunty geram rasa nak ciom2 je ;)

    ReplyDelete
  8. alalaaa comelnya dia tidur hisap jari! :D

    ReplyDelete
  9. Myz Memang syifa tidur cam tu...hihihi

    ReplyDelete
  10. chubbynyer syifa..
    geram tengokk!!!
    mmg die tido isap jari ek???

    ReplyDelete
  11. ya...hihihihi...kadang2 tangan atas kepala...

    ReplyDelete
  12. ..anak sedara mOon nama syifa' hanis....mOon yg bagi nama...debab jugak....

    ReplyDelete
  13. Ya ker....hihihihi....Sedap jugak nama tu...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠