Roti Kebulur

Author : Cik Rose Cute | 5:30 PM | 0Total Comments |
Anda pernah dengar tak makanan yang di panggil ''Roti Kebulur''.Kalau nak cuba makan and try buat...ini resepinya ;Saya ambik kat Tv 1 kebetulan tengok masa tu...time bulan puasa.

Bahan-bahan;
1- Daging cincang
2-Tomato 1 biji (potong dadu)
3-Bawang besar 1 biji ( potong dadu)
4-Mayonis
5-Sos Tomato
Semua bahan di atas Tumis macam biasa.
6-Roti keping (gardenia)
7-Telur
Apabila bahan tumis tadi dah siap,sejukkan dahulu.
Untuk bahan roti gan telur.Roti di salut dengan telur terlebih dahulu,baru masukkan bahan tumis tadi di dalam roti yang telah di salut telur,pastu gulung.
Step yang kedua sama juga,selepas di gulung hidangkan di dalam piring siap untuk di hidangkan.


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

No comments:

Post a Comment

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠