Menu untuk hari ini

Author : Cik Rose Cute | 2:53 PM | 0Total Comments |
Hari ini aku nak masak ikan kembung masak tempoyak,perut ni belum makan apa-apa lagi ni...,tadi rasa tak larat nak masak,biasa la perut dah besar nak masuk 34 minggu.Nanti dah 9 bulan lagi tak larat...kasihan kat baby tak makan lagi,baby asyik menendang jer...,menu hari ini masak...ikan sardin,telur gan ikan kembung masak tempoyak jer la...,dah hujung bulan ni..duit dah kering..masak simple2 jer...kasihan kat abah..balik tengah hari tadi,abah makan roti jer...,hari ini dia ot...kat kilang tak tahu la lapar ke tak....aku ni kira mendera laki..la ni.
   Hai tengah taip ni pun kepala pusing2 jer...sebab tak makan kot...mlm tadi makan kat muara...,balik umah muntah...habis semua keluar....hei..ketam,udang,sotong dan apa yg di makan semua keluar.....entah la kenapa..mungkin badan tak sihat kot.Minggu ni 3 beranak demam...kakak gan haziq pun demam mungkin cuaca sekrg tak menentu...sekejap panas sekejap hujan..faktor cuaca sekrg dah lain tak cam dulu...okey la aku nak masak la...kejap lagi laki aku balik nak makan la pulak...nasib baik laki aku memahami situasi aku ni yang tengah cam ni....Tu yang ibu sayang kat Abah...I Love You So much.....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

No comments:

Post a Comment

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠