Author : Cik Rose Cute | 7:37 PM | 0Total Comments |


Akhirnya....sdah siap sarung bantal baby gan sarung tilam.....Ini hasil tangan Ibu sendiri....comel tak?Tak sabar rasanya nak letak baby kat dalam ni....,lagi seminggu genaplah sembilan bulan.Sarung doraemon ni ibu jahit dengan tangan jer...mesin jahit ada tapi dah rosak...kalau beli nanti tak kena dengan sarung bantal gan tilam,tu yang malas nak beli tu...apa-apa pun...comel jugak...bila ibu snapkan dalam blog ibu ni.Kakak gan haziq dah tak sabar dah nak tengok baby kat dalam katil comel ni....hi..hi...perasan la pulak.Insya Allah bulan 3 nanti,kalau cepat hujung bulan ni.Mintak2 tak ada apa yang problem.Bantal ada 7 biji,bantal golek ada dua okey la tu...banyak jugak.Nak siap sarung bantal gan sarung tilam dalam 3 hari..sakit jugak pinggang gan punggung sebab duduk lama2,lagipun perut dah besar...tengah2 buat kadang2 baby dalam perut ni bergerak..tu yang membuatkan ibu yang mengandung tidak selesa.Yang penting Doktor cakap baby kena gerak.Banyak gerak lagi bagus sebab itu menandakan baby kita sihat dan aktif.Apa-apa pun baby punya katil      
comel kan....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

No comments:

Post a Comment

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠