Author : Cik Rose Cute | 1:19 PM | 0Total Comments |
Bismillahhirrahmanirrahim.....
Syukur alhamdullilah..kandunganku dah berusia 35 minggu.Rasanya tak sabar nak meletup cepat-cepat..dah tak larat dah nak bawak baby ni....
14 february kena jumpa doktor kat banting...sebab sebelum ni pernah ada sejarah operate...anak no 2.Bukannya masalah apa cuma tali pusatnya terbelit kat tangan gan kaki.Jalan nak bersalin bukak okey...mungkin diaorang takut terjadi perkara yang tak elok.Hari itu pegi bertandang kerumah jiran sebab dia dah bersalin dapat baby boy,kakak tu operate sebab darah tinggi.Kakak jiran tu ada cerita pasal ada orang nak bersalin...tak tahu la..kejadian berlaku kat mana..tapi memang sedih la....mari kita kongsi bersama2..
Hari tu orang tu nak bersalin...dia dengan laki dia dah cakap dia nak operate sebab masa anak yang pertama jalan pintu rahimnya tak bukak,bukak sikit jer...tapi doktor sarankan dia boleh beranak normal...jantung anaknya okey bila doktor scan tengok.
Apa boleh buat Doktor lebih berkuasa...terpaksa la..dia bersalin normal....Bila waktu nak bersalin jalan tak bukak..doktor suruh teran jugak..tapi tak boleh,baby kat dalam dah hampir lemas...dengan tergesa-gesa doktor terpaksa la operate.Dah selesai operate doktor keluarkan baby elok...Selepas bapaknya azankan..badan baby bertukar menjadi biru,kepala menjadi besar..tak sampai beberapa minit dah tak ada....(Innalillahhirrojiummm)Allah lebih menyayanginya.Bapak baby tu marah doktor...kerana kelalaiannya.
Mungkin kes tu kot kena pegi jumpa doktor...Kejadian tu berlaku mungkin kat Kedah kot...entah la...kakak jiran tu pun tak cakap..dia pun tak tahu...
Ya allah! Ya Tuhanku!....selamatkanlah aku dengan anakku ini...Semoga tiba waktu bersalin tiada apa yang berlaku...biarlah..elok semuanya..Permudahkan waktu bersalin nanti hanya engkau yang menentukannya yang buruk dan yang baik....Aminnnnn


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

No comments:

Post a Comment

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠