Dude Herlino Resmi Lamar Alyssa Soebandono

Author : Cik Rose Cute | 11:24 PM | 10Total Comments |
Assalamualaikum....

Akhirnya pelakon sinetron Dude Herlino sudah resmi melamar Alyssa Soebandono....Selamat ya...

Pasangan muda Alyssa Soebandono dan Dude Herlino akhirnya meresmikan ikatan cintanya ke tahap yang lebih serius yakni lamaran. Dude dan Icha melakukan prosesi lamaran di kediaman Icha di Kemang, Jakarta Selatan, Minggu (23/2/2014) sekitar pukul 10.00 WIB.
“Hari ini prosesi lamaran, tadi ada dua keluarga besar saya dan Icha, kita bertemu disini di rumah Icha,” ujar Dude di kediaman Icha, Kemang, Jakarta Selatan, Minggu (23/2/2014).
Wajah Dude dan Icha nampak berseri-seri, tanda dari kebahagiaan karena hubungannya kini sudah mencapai tahap yang tak pernah mereka duga. Dude juga mengatakan jika proses lamarannya tersebut berjalan dengan baik.
“Semuanya berjalan dengan baik,” tukas Dude.
Aku suka tengok kedua pelakon nie berlakon...Selamat Bertunang Dude dan Icha...

Kredit SINI


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. sama cantik..sama padan..
    tahniah...!

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat pasangan ini.. hee.. Suka tgk dude & alyssa ni ;D

    ReplyDelete
  3. mg cpt kawen..ehe... xkenal pon mereka ni sbb tak layan citer indon

    ReplyDelete
  4. rasa macam familiar dude ni
    tapi tak ingat citer apa sebab dah lama tak layan sinetron :)

    ReplyDelete
  5. x kenal r..x cam..berlakon cete ape?

    ReplyDelete
  6. Dah lama bunda tak nonton sinetron...dah lama tak ikuti lakonan mereka....
    Apa pun selamat pengantin baru semoga berkekalan....
    Salam ziarah dari Bunda...

    ReplyDelete
  7. Solehah suka tengok muka Alyssa ni. Muka dia jenis tenang. Tahniah utk mereka berdua :)

    ReplyDelete
  8. tahniah untuk mereka.. nama dude herlino tu cam biasa dengar .. tengok mukanyer cam tak biasa tengok...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠