4 Syarat Bersolek Menurut Syariat

Author : Cik Rose Cute | 12:48 PM | 18Total Comments |


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

18 comments:

  1. harap solekan saya tak melebihi ..thanks sharing che rose..

    ReplyDelete
  2. akk tak pakai mekap... setakat ni lah...heee... pakai bedak jonsen je

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum rose...perkongsian info yg menarik..;)

    ReplyDelete
  4. Nice sharing!
    Seelok-eloknya bersederhana saja kalau nak berhias masa nak keluar, kan?
    Utamakan berhias untuk suami.
    ^___^

    ReplyDelete
  5. thanks for sharing.... smg memberi manfaat utk semua anita muslim...

    ReplyDelete
  6. peringatan yang bagus untuk kaum hawa....tq for sharing..:)

    ReplyDelete
  7. orang sekarang suka bersolek utk orang lain da...kalau x cantik, x dipandang, x dipuji..macam2 lagi..

    ReplyDelete
  8. nice sharing. thanks atas peringatan ini. :)

    ReplyDelete
  9. Allah telah menciptakan manusia dengan sebaik-baik bentuk, jadi tak usahlah diubah-ubah kan

    ReplyDelete
  10. terima kaseh sudi berkongsi..,:)

    ReplyDelete
  11. deqla jrg bermekap.. pegi opis pun pakai krim safi n calit gincu jer sikit.. huhu..thanks sharing kak..

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum... perkongsian y bermanfaat. SALAM JUMAAT...

    ReplyDelete
  13. saya masa zaman anak dara mmg la pantang ada kosmetik loreal ka or maybelline buat offer saya tak ketinggalan beli. tapi bila saya dah kawin, saya dah jarang dah bersolek. tapi sebenarnya bersolek2 ni mmg favorite saya. hihi..husband pon sebenarnya setakat sy mekap sikit2 tu dia okayy... erkk

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠