Blog Design \ Madam Surianie , Rose Zaneza & BuatMu Wanita

Author : Cik Rose Cute | 1:16 PM | 4Total Comments |
Assalamualaikum...

Just Nak share Blog yg telah di edit oleh aku...Blog milik Madam Surienie dan Rose Zaneza...Korang jangan lupa follow ya....hehehe...


Header di atas header tuan punya blog sendiri...aku memang tak reti lukis doodle...tiada kesempatan nak belajar lagi....Kalau korang nak singgah just klik  Sini

Tema light purple,light blue dan light kuning..Akhirnya siap jugak blog Sue...Terima Kasih Sue sudi membuat tempahan dari akak....Kalau korang nak singgah boleh terjah Sini


Blog yg ke tiga adalah blog "BuatMu Wanita" Owner blog nie seorang bisnes online produk Shaklee..Hope Owner Blog suka dengan design tersebut...Nak Singgah blog nie boleh klik Sini


Nampak gayanya...aku tidak dapat berblog walking macam dulu....macam2 hal nak kena buat...edit blog orang,memberi tumpuan terhadap anak aku yang sulong...tentang pelajaran...dan macam2 lagi...Tapi aku akan cuba jugak untuk singgah blog korang...

Terima Kasih



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

4 comments:

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠