Meronda Zoo Negara

Author : Cik Rose Cute | 8:57 PM | 14Total Comments |
Assalamualaikum....
Sebelum pergi Teluk Kemang,kami sekeluarga ada pergi Zoo Negara.Sekarang nie kalau masuk Zoo Negara bayarannya memang mahal tau.....tak macam zaman dulu-dulu.....Sekarang nie lagilah...harga barang semua dah naik......susah betul sekarang nak bawak anak-anak jalan-jalan.......

Sebelum masuk haruslah bergambar


Semua orang dah masuk...kitaorang jer belum masuk...sebab tunggu abah beli tiket...kat sini sekadar letak gambar dua jer...nak tgk lagi korang boleh tengok kat Instaragram sebab gambarnya..ambik melalui tab...dan aku tak reti nak buat entry melalui tab...hihihi

Terima kasih...Entry nie..dah lama berada kat draft aku....aku boleh lupa pulak nak publish hihihi...malam nie ada kesempatan...terus publish...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah sini sis...bestnya bawa keluarga jalan2...

    ReplyDelete
  2. syasya mmg ade plan na ke zoo bln 6 ni,...
    hummm...mnurut cik rose...berbaloi x servicescape dgn harga tiket yg cik rose byr tu....??
    bole share skit?
    ^^,

    ReplyDelete
  3. sally dah lama tak g zoo..serius tak ingat dah environment dia -_-'

    ReplyDelete
  4. itu hari kami ke Zoo Johor nasib baik harga tiket rm2 jer hehehe. Padan la haiwan pun tak meriah mana, tapi banyak gak la rimau dorang, nak bagi makan rimau tu cukup ker eh rm2? huhuhu

    ReplyDelete
  5. nur xpernah pegi zoo negara..zoo taiping pernah la.. hehehe

    ReplyDelete
  6. brape rgt tket msuk?dh lm tringn nk g tp xd ksmptn lg

    ReplyDelete
  7. sy tak pernah smp lagi zoo negara ni cik rose..zoo tepeng je dh byk kali pergi..zoo melaka baru sekali..

    ReplyDelete
  8. bestnya meronda.. dah lama sangat tak gi zoo negara..

    ReplyDelete
  9. dh lama giler x pegi zoo negara..tp pegi dulu cam xbrape menarik..maybe skarang dh bbyk brubah kot

    ReplyDelete
  10. dah lama sgt x g zoo rsnya..dulu2 ms budak2 selalu lah..
    skrg masuk apa2 pun bayarn mahal kan..

    ReplyDelete
  11. dh lama sgt xmasuk zoo negara..tunggu qisya beso skit n pandai jalan baru nak masuk..hurmmm, lama lg tuh..hehehe..

    ReplyDelete
  12. Mahalkan tiket nak masuk, rasanya lepas ni memang tak merasalah nak jalan2 kat zoo negaralah sebab dah tak mampu...bab makanan pulak alahai memang tak sanggup nak beli sebab terlampau mahalkan...

    ReplyDelete
  13. x termasok lagi rege mknn kat sana.. hmmm...mmg dkt jer.. hari2 deqla lalu dpn zoo ni... time blk keje bas mmg lalu sini.. hihihi...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠