Rozita Che Wan tanpa make-up Kelihatan Lebih Muda

Author : Cik Rose Cute | 1:20 PM | 15Total Comments |
Assalamualaikum...

Dah lama menyepi....huhuhu....sibuk mengedit blog orang dan juga sibuk mengemas rumah...yg penuh habuk gara2 renovate kat depan rumah...banyak betul habuk...Hari nie hujan begitu lebat Alhamdulillah...syukur sangat2....Nak bergosip jap...dah lama tak bergosip kikiki


Gambar Rozita Che Wan tanpa make-up lebih cantik - Mungkin tidak ramai peminat yang pernah melihat gambar Rozita Che Wan tanpa memakai make-up di wajah. Ini kerana, isteri Zain Saidin itu jarang berkongsi gambar peribadi untuk tatapan peminat.

Apapun, anda tidak perlu tercari-cari lagi Rozita tanpa make-up. Admin ada sertakan gambar beliau tanpa make-up di atas yang kelihatan lebih cantik dan muda dari usianya.

Kebanyakkan pengikut fanpage rotikya mengakui pelakon itu lebih muda jika tidak mengenakan sebarang make-up. Mari baca beberapa komen peminat tentang gambar Rozita tanpa make-up di bawah.


Comel cik ta tak pakai make-up....nampak muda dari umurnya....patutlah Zain Saidin terpikat...kalau pakai tudung lagi cantik cik ta niekan...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. cantek la kann..slalu makep je kite tgk..

    ReplyDelete
  2. ciptaan Allah swt.. smua ny cntik.. ^^ smoga che ta dan kaum hawa dluar sna yg blom bhijab d buka kan hati ntuk mnutup aurat mereka.. amin ya rabbal amin

    ReplyDelete
  3. Haahla. Mmg cantik. Untung zain, dahla che ta ni pandai masak juga

    ReplyDelete
  4. diakui che ta memang lebih cantik tanpa make up... ni kalau pergi supermarket ke malls ke tak make up mesti orang tak perasan...

    ReplyDelete
  5. komen yang ajak berzikir tu bagus kan :)

    ReplyDelete
  6. mmglah jauh lebih cantik tanpa make up kan !

    ReplyDelete
  7. memang betul..jauh lebih muda kalau x make up..kalau make tu tebal sangat..x comel dah

    ReplyDelete
  8. lagi nice berbanding bermakeup tebal .

    ReplyDelete
  9. syukurlah kt tmpt awk hujan sbb kat kg sy panas memanjang. Wah! benar skali Rozita Che Wan lebih cantik tanpa make-up

    ReplyDelete
  10. yea. lagi cantik no make up... lagi perfect kalau tutup aurat. semakin cantik berganda-ganda

    ReplyDelete
  11. kok bisa cantik gitu ya padahal gak pakai make-up
    untuk tips memilih kaos kaki muslimah warna yang cantik saat ini gimana ya..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠