DAGING MCDONALDS SELAYAKNYA MENJADI MAKANAN BINATANG

Author : Cik Rose Cute | 9:03 PM | 11Total Comments |

JAMIE OLIVER MENANG KES SAMAN MCDONALD | Sesiapa yang kenal chef dari UK nama Jamie Oliver, dia telah menang dalam mahkamah kes saman McDonald tahun 2013.

Jamie berjaya membuktikan yang mcDonald menggunakan peroxide dalam daging prosesnya dan dagingnya juga adalah dari kualiti yang paling rendah hanya layak untuk binatang ternakan yang makan.

Jadi, kita patut boikot McDonald bukan hanya kerana sokongan padunya kepada gerakan Zionist tetapi juga kerana 'they really serve you JUNK food'.

Baca artikel di bawah.

Alert: Ammonia found in McDonald's Foods: Chef Oliver Wins Lawsuit

McDonald’s Burgers “Unfit for human consumption”

Hamburger chef Jamie Oliver has won his long-fought battle against one of the largest fast food chains in the world – McDonalds. After Oliver showed how McDonald’s hamburgers are made, the franchise finally announced that it will change its recipe, and yet there was barely a peep about this in the mainstream, corporate media.


Oliver repeatedly explained to the public, over several years – in documentaries, television shows and interviews – that the fatty parts of beef are “washed” in ammonium hydroxide and used in the filling of the burger. Before this process, according to the presenter, the food is deemed unfit for human consumption. According to the chef and hamburger enthusiast, Jamie Oliver, who has undertaken a war against the fast food industry, “Basically, we’re taking a product that would be sold in the cheapest way for dogs, and after this process, is being given to human beings.”

Besides the low quality of the meat, the ammonium hydroxide is harmful to health. Oliver famously coined this the “the pink slime process.”


“Why would any sensible human being put meat filled with ammonia in the mouths of their children?” Oliver asked.

In one of his colorful demonstrations, Oliver demonstrates to children how nuggets are made. After selecting the best parts of the chicken, the remains (fat, skin and internal organs) are processed for these fried foods.

In the United States, however, Burger King and Taco Bell had already abandoned the use of ammonia in their products. The food industry uses ammonium hydroxide as an anti-microbial agent in meats, which has allowed McDonald’s to use otherwise “inedible meat.”

Most disturbing of all is the horrifying fact that because ammonium hydroxide is considered part of the “component in a production procedure” by the USDA, consumers may not know when the chemical is in their food.

Watch the "PINK SLIME PROCESS" video:


About Ammonia

According to Wikipedia, Ammonia or azane is a compound of nitrogen and hydrogen with the formula NH3. It is a colourless gas with a characteristic pungent smell. Ammonia contributes significantly to the nutritional needs of terrestrial organisms by serving as a precursor to food and fertilizers. Ammonia, either directly or indirectly, is also a building-block for the synthesis of many pharmaceuticals and is used in many commercial cleaning products. Although in wide use, ammonia is both caustic and hazardous. The global production of ammonia for 2012 is anticipated to be 198 million tonnes,[7] a 35% increase over the estimated 2006 global output of 146.5 million tonnes.[8]


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

11 comments:

  1. masya-allah..nasib baik baru dua tiga kali mkn kat mcD ni..sebab jauh..kt bndar trdekat pn tak dok mcD,kena pi kch baru jumpa kedai mcD..btw thanks for sharing this nice info..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah kita dah lama tinggalkan . . bagusnya jamie . . sangat berani . . :D dah lama tak tengok dia memasak . . :D

    ReplyDelete
  3. eh chef ni femes gila kot :O
    terima kasihhh share niiiiii <3333

    ReplyDelete
  4. dh lama tak mkn mcD, mcm2 betul skrg nih

    ReplyDelete
  5. sy pun dh baca tentang nie.org barat sendiri pun tak sokong fastfood nie.sy dah lama boikot mcd.Alhamdulillah...better buat homemade burger lagi puas hati, kebersihan terjaga, halal :)

    ReplyDelete
  6. dpt info ni dh 2 3 mgu lps
    tu la... x ptt betoi
    nureen mmg dh 2thn++ x mkn mcd..

    ReplyDelete
  7. salam. haha..nasib baik sy bukanlah yang gamar makan mcdonald..tahun lepas sekalipun takda masuk MC'D ..tak suka..hiks
    btw ford untuk akak :)

    ReplyDelete
  8. Solehah start dgr yg da org inggeris boikot mcd tu, trus solehah xnk makan dh. Solehah serik dan kesian dgn org gaza. Solehah xnk jd penyumpang utama utk membunuh rakyat Islam.

    ReplyDelete
  9. Eee..teruk betul!
    Baru2 ni ada kawan share, kawannya dari Europe datang sini..so dia nak belanja diorang mcD, & kawan mat salleh nya cakap diorang rela balik rumah masak dari pegi makan mcD..Kita kat Malaysia ni beratur panjang nak makan mcD.

    ReplyDelete
  10. Jarang sangat makan mcDni...lagi pun bunda bukan penggemar makanan segera ni..yelah dah berumur pun..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠