Koleksi Blog Yang Membuat Tempahan

Author : Cik Rose Cute | 10:48 PM | 8Total Comments |

Blog Pertama dari blog De Bella :Diari Kecantikan Mu blog nie berkisarkan tentang produk kecantikan...kalau you all nak tahu lebih detail bloeh kilik nama blog tersebut.


Blog Kedua pulak tempahan dari Blogger Lin Azlina tema blog adalah bunga sakura dan campuran warna peach pink....I like kalernya....lebih kurang kaler blog I hihihi...Hope Lin suka dengan design tersebut...

Blog ketiga sangat mudah untuk aku...sebab owner blog serah bulat2 untuk aku designkan blognya...Blog nie sekadar menjual produk Shaklee sahaja...Kalau you all tergerak hati nak order boleh klik Vitamin Dalam Diriku  Okey itu sahaja....nak sambung lagi edit blog...

Blog yang ke empat adalah blog Cheritera Cinta Shaklee  tuan punya blog just kasi background pastu edit mengikut warna background tersebut...tup-tup...terhasillah header seperti tersebut....nak tgk full boleh klik Sini

Blog yang ke lima blog bisnes jugak....blog bisnes Shaklee..tuan punya blog suka bunga matahari katanya...Doodle tue...tuan blog kasi untuk letak kat header...Korang nak tgk full klik Citer Saya Dan Shaklee okey...jangan lupa..sudi-sudilah follow hihihi

Blog yang Ke enam...emmm banyak tak aku edit blog? hihihi...kalau tengok gambar header tue...tentu korang dah tahu blog nie berkisarkan apakan....Okey...Jemput singgah dan follow Blog Healthy U Zone ya...

Sekarang nie isu kapal terbang hilang huhuhu...Peristiwa paling terbesar berlaku kat negara kita...Semoga kapal terbang tersebut di jumpai....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

8 comments:

  1. Mcmmana ye nk tempah?
    Dila 017-3996435/dilayahya86@yahoo.com/ FB Aidilah dila Yahya..(awk ade dlm frenlist sy..sy dh PM tp xde reply)

    ReplyDelete
  2. nak tempah buat blog shaklee blh

    ReplyDelete
  3. mcm mana sy nak tempah mintak tlg buat blog shaklee.....

    ReplyDelete
  4. Cantik cantik design blog akak

    ReplyDelete
  5. blog saya di sity.. sgt berpuas hati dgn hasil kerja akak.. tq kak

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum camne nak tempah ye?

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠