Luahan Hati Anak Lelaki Uncle Yang Langgar Peugeot CDM25

Author : Cik Rose Cute | 8:00 AM | 8Total Comments |
Assalamualaikum....Selamat Pagi..

Sekarang nie...heboh pasal video kes langgar kereta Peugeot CDM25 tuekan....Kalau you all  tengok video tue....macam tak berbaloi jer tuan punya kereta Peugeot CDm25 maki pakcik cina tue..Perempuan Islam yang memalukan diri sendiri...dahlah pakai tudung campur pulak dengan bulan ramadhan.Tak tahu menjaga tatertib dan sopan santun yg mulia menghormati orang yg lebih tua tak kiralah bangsa dan agama.Ramadhan gagal mendidik beliau kerana mengikut nafsu.Berdosa mengherdik orang yg lebih tua daripada kita walaupun apa kesalahannya dan apa bangsanya...Islam tidak mengajar kita seperti itu...Kat bawah nie luahan anak pakcik cina tue....  


Susulan dari insiden Peugeot CDM25 dilanggar oleh lelaki yang agak berusia berbangsa cina semalam kali ini anaknya tampil meluahkan perasaan tidak puas hati dengan tindakan biadab pemilik CDM25.

Berikut luahan hati beliau:

To The driver of CDM 25, white color Peugeot 208, that was my father that you bullied. I am going to share this video with the whole f**king world to show what a f**king b**ch you can be even though your religion forbids it. And the worst thing is you harassed my father in the holy month of Ramadan.

What do you expect an elderly man will be capable of that you need to take the steering lock to hit my father’s car? I hope this rays you will reflect that you could be in lock up if my proceeded to charge you of harassment. 

But because my father has a kind heart, but i don’t. Especially to b**ches like you. You are now the f**king God Mother of all b**ches. - Robin Sim



Sumber mymediahubonline.blogspot.com

kami org2 Islam@Melayu memohon maaf kepada uncle berkenaan disebabkan perangai buruk perempuan ni. Dalam Islam, kami tidak diajar bersikap demikian dengan org yg berlainan agama. Adat dan adab Melayu kami juga mengajar supaya sentiasa bersopan dan saling menghormati. Jgn kerana perempuan ini, kami semua dianggap "tidak bertamadun".


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

8 comments:

  1. patut la bangsa lain tk hormat dgn bangsa kite,. kalau ni care nye..

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Dah tengok video ni sbb tertanya2 kenapa trending sangat kat twitter. Memang kejam sungguh la cik kak tu, kesian uncle tu. Moga Allah berikan petunjuk dan hidayah kepada cik kak tu...


    *saya takde blog(dh pencen). saje sesuka cuci mata. Rindu bw ! :D

    ReplyDelete
  3. oh.. ermm.... budi bahasa budaya kita.. cuma banyak komen berbaur perkauman yang timbul, perkara2 begini tidak ada kena mengena dengan agama dan kaum.. ia pasal akhlak / attitude

    ReplyDelete
  4. macam2 sekarang ni kakak...buat tanpa berfkikir dulu..amarah mengatasi segalanya

    ReplyDelete
  5. so sad..bila gagal mengawal amarah diri..

    ReplyDelete
  6. sbnrnya xde istilah racist dlm hal ni..kalo lelaki melayu pn yg langgar rasanya mmg mcm ni jgk reaksi pmpuan ni..sebab mmg peel dia cm ni da..so jgn men isu perkauman ye...benci btl kalo org yg jenis ungkit perkauman ni.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠