bunga rose ala cik rose cute

Author : Cik Rose Cute | 7:08 AM | 1Total Comments |
Assalamualaikum......
nak story sikit pasal bunga yg aku tanam iaitu bunga ros.Aku memang minat bunga ros.....walaupun bunga ros nie cerewet untuk kita jaga......tetapi bila keluar bunga.......seronok rasanya.

Comel tak? hihihi hobi baru aku....kat depan rumah penuh dengan pasu gantung bunga rose jepun atau orang panggil bunga pukul 10 pagi...nanti banyak bunga baru snap dah story kat sini....


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

1 comment:

  1. memang cantik bunga ros bila dah kluar kelopaknyaa tu

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠