Design Full Template By Blogger

Author : Cik Rose Cute | 7:43 AM | 4Total Comments |
Assalamualaikum....

Lama betul aku menyepi.....Sebelum tue...selamat berpuasa untuk semua...dah lama tak publish entry pasal edit blog....sekarang nie...mengadap komputer pun kejap jer....sekrg sibuk melayan bunga2 yg aku tanam depan rumah hihihi...tue yg tak menyempat nak update blog....ungkin suatu hari nanti kembali aktif...


Design full template dari Kedai Online Manjaku.com  kali nie order dari lina yusof tema blog adalah pink campur hijau sikit-sikit...kalau korang nak beli baju untuk kanak-kanak atau tudung memang ada jual kat sini....semua cantik2...kalau tgk fb lagi cantik2  Facebook Lina Yusof  harga pun boleh tahan...


Design Full template by Jari Berbicara tempahan nie pulak dari Nera Nira untuk design Blogshop shaklee dan kehidupan dia,gabungan kaler yg di pinta pink campur biru...template pulak nak siple jer...akhirnya siap jugak...nasib baik beliau suka design tersebut.

Terima kasih kepada Lina dan nira kerana percayakan aku untuk design blognya...Okeylah...aku chow dulu...nak tengok pokok bunga jap hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

4 comments:

  1. hallu cik rose..wah..dh ada hobi baru kaaa...

    ReplyDelete
  2. Salam Ros..Selamat berpuasa..lama menyepi ya Ros..:)

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan kak ros...

    satgi nak terjah blog diorang

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠