Drama Korea Doctor Stranger

Author : Cik Rose Cute | 8:13 AM | 3Total Comments |
Akhirnya tamat sudah drama korea yg membuatkan aku nak tahu penghujung ceritanya....hihihi...you all layan tak drama korea dibawah,yg di lakonkan oleh Lee Jong Suk

doctorstranger1
Memang menarik jalan ceritanya...rugi kalau korang tak tgk....
“Doctor Stranger” bercerita tetang Park Hoon (Lee Jong Suk) yang di culik dan dibawa ke Korea Utara untuk tebusan supaya ayah nya sucees membuat pembedahan jantung ke atas seorang ahli ternama di korea utara. Ayah Park Hoon (Lee Jong Suk)  merupakan seorang pakar bedah sakit jantung..akhirnya pembedahan yg di lakukan berjaya...janji mereka..setelah ayahnya sucess membuat operasi pembedahan tersebut,mereka berdua akan di hantar balik ke korea selantan tetapi janji tersebut telah di batal dan park hoon dan ayahnya di arahkan di bunuh oeh pihak korea selantan.Pihak korea utara tidak mebunuh park hoon dan ayahnya,mereka berdua di arahkan tinggal dalam satu tempat di korea utara.Dari situlah akhirnya park hoon di latih dan dibesarkan untuk menjadi seorang doktor muda yang genius oleh ayahnya sendiri dan kat situ juga dia berkenalan dengan  Song Jae Hee.Apabila Ayah parkhoon mati, Park Hoon dan kekasihnya berusaha lari untuk kembali ke Korea Selatan,tetapi tidak berhasil dan di tembak atas jambatan sempadan antara korea utara dan korea selantan...nak tahu episod seterusnya....korang tengok sendiri ya....hihihi

doctor_stranger_still
Traller drama tersebut


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

3 comments:

  1. uihhh... kena tengok nie. saya suka citer doctor-doctor nie. :)

    ReplyDelete
  2. kite pun tgk cite ni. best best. :)

    ReplyDelete
  3. long long time sy xlyn korea kak

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠