Syifa (penawar @ penyembuh) Dah 3 bula lebih

Author : Cik Rose Cute | 3:30 PM | 10Total Comments |
Dah lama tak up-date pasal My baby Nur Faqihah Syifa .Kejap jer masa berlalu....syifa pun dah makin membesar dan comel gitu..hihihi...puasa pun makin dekat.Camna la nanti...dalam bulan puasa...mintak2 susu jangan ler kering...yala....puasa camna nak ada susu...kan kena banyak minum air masak....Aku mesti haus giler..sebab menyusukan syifa.Si syifa ni pulak kuat 'nek' tau..tu badannya bertambah montel...kalau korang tengok gambarnya meh sini....

1
2
3
4
5
6
Koleksi gambar Nur Faqihah Syifa


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. tembam yer dia. rasa nak cubit pipi tu

    ReplyDelete
  2. tembammmm..insya-allah boleh..mmg kita rs kehausan sikitlah puasa sambil nyusukan anak tp Allah akan permudahkan..ms sahur minum susu,horlicks dan air masak, makan kurma,roti wholemeal..

    ReplyDelete
  3. Thanks Cik betty bagi info tu...hihihihi...Ni suka dengan Cik betty ni...

    ReplyDelete
  4. tomeiii nya..memang penawar sungguh ni. memang hilang duka tgk muka baby camni ..

    ReplyDelete
  5. Cutenya..
    bila la nk ada anak sendiri ni.. Haha~

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠