BerCuti Di Wet World Shah Alam

Author : Cik Rose Cute | 2:47 PM | 12Total Comments |
Bergambar gan Syifa Tangkap sendiri hehehe kat dalam Wet World

Diaorang Semua Dah start Mandi...
Aku Pun Bergambar hehehe
Syifa panas Dan Mengantuk
Hai!...kawan-kawanku di blogger...udah lama aku tak up-date blog aku...Rindu pulak rasanya nak story.Cuti Hari tu aku bawak anak-anak aku pegi Shah Alam...mandi kat Wet World.Ada sesiapa pernah ke sana tak? masuknya taklah mahal cam kat Sunway Lagoon tau....Bayar Masuk untuk dewasa Rm 10.00....Untuk kanak-kanak pulak ukur tinggi...kalau tinggi kena bayar Rm 7.00.Kitaorang pegi ber lima...yang cuma kena bayar Anak aku yang Sulong,My husband dan aku....Pada mulanya nak pegi air terjun pastu cancel sebab aku takut and fobia pasal berita hari tu....kalau jadik cam tu kat aku...mau gila aku.....Yalah....Dua2 anak meninggal......penat2 mengeluarkannya tup-tup peginya cara begitu....huhuhu takut beb!!! Tapi kuasa Allah Tiada Siapa Menduganya....Betul tak...Kita hanya pasrah dan berdoa semoga Keluargaku dalam keadaan selamat..Amin..Korang Layan jerlah gambar kat bawah ni...Tak banyak pun...sebab bateri dah low....lupa nak caj...hehehe

Sebelum Masuk Bergambar Di depan Pintu Masuk
Nasib Baik Syifa Tak mengamuk...Syifa ni..memang budak baik

Ni dah masuk...Seronok betul korang main ya...
Si kakak nak buat pess tapi segan-segan


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

12 comments:

  1. xpenah pegi lagi. hehe murahlah kalau rm10 je sorang. ibu2 nya xmandi ke? hik3

    ReplyDelete
  2. huhuhu...Ibunya Tak dapat mandi..kena jaga Si tembam...

    ReplyDelete
  3. bestkan dpt bwk ank g main2 air..bagus la syifa,xnangis pun ye..good girl

    ReplyDelete
  4. wahhh..seronoknya bercutiiii :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdullillah Syifa Tak banyak ragam....Still Baik sampai kitaorang pulang....hehehe

    ReplyDelete
  6. Memang seronok Zie..Bercuti hehehe..

    ReplyDelete
  7. eh betul..sy pun prefer ke tpt mcm gini kalau gian nk main air..air terjun ke laut ke mcm fobia dah..

    ReplyDelete
  8. Tu la pasal Cik betty...fobiakan....Kita ni kena beringat-ingat..hehehe

    ReplyDelete
  9. saya baru pergi tempat ni semalam. sampai demam2 mandi. haha.

    ReplyDelete
  10. masa ni semua tecik2 lagi ye..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠