Betul Ke Pakai benda Ni...Berseri Muka

Author : Cik Rose Cute | 8:21 AM | 13Total Comments |
Selamat Pagi Semua!!! ada yang sedang bekerja aku ucapkan "selamat bekerja jangan gantuk2 ya... nanti tersengguk kat komputer..." hihihi....Ni aku nak story benda alah ni...ada sesiapa pakai ke? Aku tak caya ler..betul ke boleh berseri hihihi cer cite..cer cite...sikit...

Model ni memang dah cantik hihihi
Ada sesiapa pakai ke...
Ni mungkin yang terbaru kot...
Aku rasa tengok muka jugak kot...Nak pakai benda ni...Kalau aku tak boleh pakai sebabnya mata aku jadi pedih dan mukaku di tumbuhi jerawat okey...Itu pendapat aku ler...Pendapat korang Camna?...hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

13 comments:

  1. ratu dulu pakai regenerist yg packaging lama kale grey.skang ni dh pakai olay white radiant.mmg serasi ngan olay cume dia kena stickla...sbb kesan dia amik masa panjang skit.kalau takat pakai kejap2 mmg tak nampak kesan :)

    ReplyDelete
  2. xtau le nak ckp..coz xpenah gn la lg...

    ReplyDelete
  3. Cik Betty Safi Rania tu..ok Tak? hihihi

    ReplyDelete
  4. ikut kulit muka jugak kak. saya mmg xsesuai dgn krim2 ni. haha mahal ke murah ke, teruk muka sy kalau pakai. saya pakai sbunn taharah aje. sesuai dgn saya :)

    ReplyDelete
  5. tgk kulit dan keserasian org kot.tapi ada org pakai olay kulit cantik

    ReplyDelete
  6. kak amy serasi dengan olay.disebabkan olay kulit wajah amy dah cerah , kalau tidak kulit muka amy gelap sebab amy memang asal gelap...

    ReplyDelete
  7. belum tentu berseri..diaorang berseri sbb gambar di edit/
    . . . http://mykampong-hasdin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Betul tu Fatin ikut kulit hihihi

    ReplyDelete
  9. Memang betul dilaz ada orang pakai cantik hihihi tu yang jeles tu...

    ReplyDelete
  10. Ya ker....Wow sekarang nampak muka amy gebu giler hihihi

    ReplyDelete
  11. Betul jugak tu..kalau model mesti diaorang edit wajah model tu...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠