Aku Jahit lengan baju...

Author : Cik Rose Cute | 4:25 PM | 10Total Comments |
Ni lagi clear...
Ni..dah jahit...dah ada lengan..perasan Tak?
Belum jahit Tak ada lengan
Salam untuk semua...Hari ni aku nak story pasal aku jahit lengan baju....Aik!! lengan baju pun nak cerita....hehehe mesti korang herankan????...Asalnya baju tu tak ada lengan...bila keluar pakai baju tu seksi sangat nampak ketiak aku yang berbulu tu....Eeeei..tak cukur ke?buat malu jer....Tak la...aku cabut...hehehe...Aku nikan bila keluar pakai tudung takkanlah aku nak pakai baju lengan pendek tu....Nanti ada orang mengata aku pulak...Pakai tudung lengan baju nampak ketiak...kan naya..tu....Kalau tak bertudung aku tak kisah...sangat....Puas aku fikir...last2 aku curik lengan baju yang dah tak muat aku pakai...aku letak kat baju ni...hehehe....Mesti korang dah tengok kat atas tu...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

10 comments:

  1. pandai ubah suai baju.jimat duit sikit kan.

    ReplyDelete
  2. hahahah..heh ada cerita psl cabut bulu ketiak lak kat sini..kalau baju lengan pendek sy biasa pakai sarung lengan tu..tp ada org kata itu still x tutup aurat kan..tp takpelah drpd nampak lengan terus..

    ReplyDelete
  3. Hai! dilaz tak ler pandai sangat...hehehe

    ReplyDelete
  4. Hai! cik betty...Sarung tangan tu Cik Rose cute Tak suka pakai ler....Kadang2 turun ke bawah hehehe..entahlah mengapa...

    ReplyDelete
  5. wahhh...otak bergeliga weh. kreatif! hehehe. thumbs up!

    ReplyDelete
  6. Tak la..bergeliga sangat zie..hehehe

    ReplyDelete
  7. wah, kreatif.. boleh la Sha upah buat baju nanti. hihi~

    ReplyDelete
  8. Mesin jahit rosaklah sha...tu akak jahit gan tangan jer huhuhu

    ReplyDelete
  9. wah jadik nie...pandai cik rose..
    kreatif ....

    ReplyDelete
  10. Memang jadik...dah pakai pun hehehe....

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠