Bahan-bahan:
1 cawan tepung
1 sudu besar gula
2 sudu teh baking powder
1/4 sudu teh garam
1 biji telur
1 cawan susu segar
2 sudu besar minyak
1 biji epal
Cara-cara:
1. Masukkan semua bahan ke dalam pengisar dan kisar hingga sebati.
2. Masak menggunakan non-stick pan.
15 June 2011
6 comments:
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
eee nak try lak. unik...so far tak pernah mkn lempeng perisa epal..hehe
ReplyDeleteYa ke..Zie..Akak belum pernah lagi...tu ambik resepi tu..
ReplyDeleteklu Mak saya wat lempeng kelapa.. cuma gantikan Epal tu dengan Kelapa muda... Guna air kelapa muda.. lemak berkrim gitu.. hehe
ReplyDeleteSis pun pernah makan...arwah nenek buat dulu...memang sedap...
ReplyDeletetgk pun sedap. nyum3
ReplyDeleteyang nuffnang tu kak, free aje daftar semua. kita xpayah keluarkan duit pn. cuma nak dapat duit tu payah sikit. haha kena traffic tinggi. rajin update blog ;D
oooo..cam gitu..hihihi
ReplyDelete