Running Man Tv 2

Author : Cik Rose Cute | 3:45 PM | 16Total Comments |
Assalamualaikum.

Berita gembira utk peminat2 Running Man (RM) terutamanya aku...kikiki  sebab TV2 bakal menayangkan siri Runnning Man  mulai 1 June nie.... So sesiapa yang fanatik nak tgk Running Man jangan lepas kan peluang utk show time RM setiap hari Sabtu jam 4 petang.Tak lama lagi aku tak dapat layan HD One dekat astro siaran 393 tue...sebab hubby aku dah nak tutup astro nak pakai SkyBox pulak....Ada sesiapa pakai ke benda alah nie?
Watch ONLINE - kshowonline.com

dorang nie kelakar....boleh tergelak sorang2 kalau tgk...

Berita nie aku terbaca kat blog adik Raihan masa aku berblogwalking tadi....

Besok balik kampung pastu terus ke Pinang...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

16 comments:

  1. Makin cantiklah header Cik Rose.
    Hujan tiruan tu boleh ganti dengan gambar hujan yang betul tak ? Mesti nampak lebih cool kan ? Kalau boleh ubah..,nampak gayanya nak kena betulkan le lagi sekali header saya...hihi

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum.

    adik2 tia suka tengok RM ni. SKYBOX? ayah pun bagi cadangan nak pasang menda alah ni.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum rose...rose bagilah tahu skyBox tu apanya yer nak tahu lebih lanjut...;)

    ReplyDelete
  4. Hai cik rose...sihat dak..lama tak singgah sini,

    ReplyDelete
  5. Tak pernah tgk....
    Dah main tv2....boleh tgk ni

    ReplyDelete
  6. setakat ni memang layan yang kat astro je.hehehe

    ReplyDelete
  7. SELALU LAYAN RUNNING MAN KT TENET..CHAnNEL one HD tu mmg xde..tayang kat tv2 dari episod awal..seminggu sekali jer x puas hehe..tpi mmg konform akan gelak tgk running man ni..

    ReplyDelete
  8. skybox tu apa CR.. ehe selamat alik bercuti,..mg semuanya berjalan dgn lancar... :D

    ReplyDelete
  9. 1 jun? Kawan cakap 1 julai. Hahaa dia silap kott. Skybox tu memang benefit gilaaa (y)

    ReplyDelete
  10. kalau dikawasan tu wifi cantik dan tiada gangguan atau pakai unifi elok pakai skybox mcm akak dah lama pakai skybox ni tapi sebab wifi selalu memberi gangguan cari banyak le kali scramble

    ReplyDelete
  11. huhu.. mmg tak sabar nak tunggu 1 jun nanti. konfem semua melepak depan tv. hehe..

    ReplyDelete
  12. xdapat tgk jugak..sbb hari sabtu keje..huhuh

    ReplyDelete
  13. nti nak cuba tgok,ramai sgt dok gila running man ni nk gak tau apa yg best sgt

    ReplyDelete
  14. dq jarang tgk tibi la CR..hehee tambah² drama cina korea nih.lg la xtgk..

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠