Menyepi Seketika Dan Tutor Untuk Kak Ieda Dengan Izan

Author : Cik Rose Cute | 10:52 AM | 20Total Comments |
Assalamualaikum...

Mungkin dalam minggu nie...aku menyepi buat seketika untuk menyiapkan blog yg dorang tempah....Harap korang jangan merajuk untuk singgah ke blog aku ya....Sebelum tue...aku nak buat tutor untuk sesiapa yang belum tahu nak edit coding contoh di bawah...

kalau nak tgk lebih jeles klik jer gambar di atas ya....Yg penting korang klik2 jer anak panah kat tepi tue...itu ajer hihihi....

Okey Bye nak sambung edit blog...

Nota Hati: Ingat nak puasa hari nie...bendera merahlah pulak...baru dapat sehari ganti puasa...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

20 comments:

  1. tq share ye cik rose cute..hehe..m3h dah pening kepala duk tgk koding2 tu..haha

    ReplyDelete
  2. x majuk2x akan sentiasa singgah...In Shaa Allah...selamat menyiapkan tempahan akak...

    ReplyDelete
  3. ok .. akak x paham sbnrnya .. tapi x per akk try ..

    dik .. yg nak buat comment G+ tu macam mana .. huhuuu

    ReplyDelete
  4. Salam Kak CR..
    huhu.. cma pun baru nk try edit coding2 ni jugak..

    ReplyDelete
  5. bz sungguh.. rasa mcm bersalah pulak mintak akak editkan... huhuhu...mcm menyusahkan je.. tp x kan? kehkeh

    ReplyDelete
  6. tq CR,..samalah kita masih belom berganti..hhuuh..jom pulun..hahah

    ReplyDelete
  7. rajin CR edit blog..selamat bekerja :)

    ReplyDelete
  8. waaaa...nur bab2 coding ni mmg lemah laa....huhuh

    ReplyDelete
  9. ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #500 .LINK TAGGING SILA KLIK SINI
    LINK GA SILA KLIK SINI

    ReplyDelete
  10. Mieza tinggal 5 hari lagi tak berganti.. Baru lepas 3 hari.. Isnin ni sambung.. Insha Allah.. =)

    ReplyDelete
  11. MULA2 DULU MMG PENING DGN CODING BARU TP BILA DH TAU,RUPANYA LEBIH SENANG DR YG LAMA..^_^

    ReplyDelete
  12. Saya sejak blogger tukar edit html bentuk baru ni...belum berani nak usik. Takut MELETUP. Hahaha..

    ReplyDelete
  13. Dah tu,Mana tutornya yang? Heheeh.

    ReplyDelete
  14. ganti..ganti..jgn xganti...huhuhuh....tgh duk maraton gak neh..20 days to go...

    ReplyDelete
  15. ske la g blog akak.. ade mcm mcm corak dan design.. desing blog spe? nk tgkla hasilnye nanti

    ReplyDelete
  16. oh amek upah design templates blog ke? berapa rm tu?

    ReplyDelete
  17. peningnya tengok code banyak2 camtu. caiyok kak ros.. ;)

    ReplyDelete
  18. skg dq nih duk sibuk ganti puasa..dekat nk ramadhan slalu cmtuh..hehee

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠