Followers Bertuah 2500

Author : Cik Rose Cute | 8:51 PM | 23Total Comments |
Assalamualaikum...

Dah lama tak buat followers bertuah untuk blog aku hihihi....hari nie dapatlah sorang adik nie....button follownya adalah "2500" wah!!! lagi 500 orang nak genap 3000 follwers aku kikiki....

korang tengok yg aku tanda dot2 tue...link blognya SINI  aku dah gi tahu kat dia..yg aku akan edit blog dia tanda penghargaan untuk dia....kalau si dia naklah hihihi...Terima kasih kepada yg pernah singgah dan follow sini...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

23 comments:

  1. wah.. thanx kak..
    xsbr nk tgk blog saya BERTUKAR wajah nanti.. heheee..

    ReplyDelete
  2. wahh..dah 2500...
    tahniah kak... :)

    ReplyDelete
  3. dah ramai.tahniah cr.

    saya tag cr join ga..jom

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/1st-giveaway-by-hijab-valley.html

    ReplyDelete
  4. dah makin ramai! tahniah kak :)

    ReplyDelete
  5. tahniah buat follower ke 2500... =)

    ReplyDelete
  6. Salam K.cR..
    Huhu..ramainya...
    mesti x menang tangan nk komen..

    tahniah kak :)

    ReplyDelete
  7. WAH....BERTUAH SUNGGUH FOLLWER ITU...AHHAHAHA...Tahniah...

    ReplyDelete
  8. wah bestnye dpt blog berwajah baru.. free gitu... tahniah

    ReplyDelete
  9. tahniah cikrose..semakin ramai followers..

    ReplyDelete
  10. best nya !!!

    btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too :)

    insanbiasabiasa@blogspot.com

    ReplyDelete
  11. tahniah.moga makin bertambah followernyer :)

    ReplyDelete
  12. bertuahnye die. saye follower ke bape ehhh. hahaha.

    ReplyDelete
  13. Wah.. Byknnye follower akk.. Huhu...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠