First Time Dapat CPUV/ BE 2013..

Author : Cik Rose Cute | 10:12 AM | 15Total Comments |
Assalamualaikum....

Aku begitu teruja hahaha.....check email tgk2 ada email dari nuffang....

Dengan lajunya aku check kat nuffang ada tak CPUV/BE 2013 tue....memang ada hihihi....

 

Syukur Alhamdulillah...sebelum nie asyik baca kat blog blogger lain yang selalu  dapat CPUV/BE hihihi...untuk pengetahuan you all aku letak iklan nuffang belum genap setahun ....tq cik nuffang...lain kali sedekah lagi ya...sayang cik nuffang ketat2...korang jangan lupa pulak klik2 nuffang aku...hehehe..

Nota Hati:Rindu nak terjah korang....tapi masa belum mengizinkan...huhuhu....terima kasih yg sudi singgah dan membaca entry di sini...kepada group GSF dan yang singgah sini  minta maaf banyak2 ya...,hari nie cik hubby tiada di rumah...cik hubby balik kampung untuk menunaikan tanggungjawab seorang penduduk di Malaysia...besokkan tarikh mengundi...hope korang undilah baik2...jangan gaduh2 kat peti undi pulak....koh..koh..koh...(batuk cam deqla) kikiki..

 


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

15 comments:

  1. macam nama nak dapatkan cpuv nuffnang? saya dah banyak kali try tapi tak naik2 pun earn nuffnang....

    ReplyDelete
  2. Tahniah yek...
    Tapi sekarang ni Nuffnang agak kedekut kasi cpuv ler..hemmm
    Oh yeeee..selamat mengundi jugak

    ReplyDelete
  3. tu buka BE . tpi dia suruh cik rose berlakon.

    berlakon yang kak rose sangat frust dengan laptop yang kak rose guna sekarang iaitu

    1. berat.
    2. lambat.
    3. keypad tak berfungsi.

    walaupun laptop cik rose tu bertentangan ataupun ringan, laju, dan berfungsi semua tu.

    cik rose kenalah berlakon yang laptop kak rose tu berat walaupun tak berat haha :D

    blogwalking. amer pun dpt gak

    ReplyDelete
  4. Salam K.Cr..
    Yg ni rasanya bukan CPUV.. ini iklan sponsor.. kiranya akak terpilih dr pihak nuff& kena karang video campaign berkaitan. dan submit kepada nuff..
    deadline nk dekat dah tu.. better hurry!

    CPUV akak tu rasanya ada problem kut...sbb semuanya dah credited

    ReplyDelete
  5. ska cr ye.sama la kita baru juga dapat be..hihi

    ReplyDelete
  6. Tak minat letak Nuffnang. Cuma 1 aja blog saya yang ada Nuffnang itu pun sebab untuk memeriahkan ruang.
    Nak bagi nampak ada bling bling sikit.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..murah rezeki..
    bila dah ada satu tu, nanti mesti ada lagi. :)

    tahniahh

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠