Apa Itu Skybox

Author : Cik Rose Cute | 11:50 AM | 27Total Comments |
Assalamualaikum...

Ramai jugak orang bertanya pasal "SKYBOX" ...aku pun tak tahu sangat pasal benda nie......Sekarang kat rumah aku dah ada benda nie....




Di atas adalah contoh di dalam kotak...Harganya boleh tahan jugaklah...Pada Permulaan beli rm 500 lebih ke atas perlu bayar.....,macam sewa pulak setahun sekali bayar atau 6 bulan sekali....anggaran setiap bulan bayar dalam rm 20.00....(kalau korang nak bayar setiap bulan ) banyak perbezaan dengan  Astrokan.....Tayangan dekat Astro semua boleh tengok cuma siaran HD tak boleh tengok....itu yg aku meroyan kat SINI  hihihi...kalau nak tahu klik2 ya...

 
Gambar nie pulak dah keluar dari kotak....inilah rupa bentuk "SKYBOX" tue....Sekarang nie..skybox memang hot...dan ramai pengguna Astro beralih arah ke "SKYBOX" pihak Astro memang risau bila tahu tentang  benda nie.........Untuk pengetahuan korang skybox boleh di gunakan bila kat rumah korang ada Wifi atau  unifi  sahaja.Itu sahaja yg aku tahu....kalau sesiapa yg tahu boleh kongsi di sini.....kebaikan dan keburukan SKYBOX nie ya....

 Hari nie balik kampung....besok pagi Famili Day dekat Pinang...2 malam tiga hari kat sana.... aku belum pasti kat sana ada tenet ke tidak...Aku sewa apartment dekat Batu Feringgi...ada ke sesiapa tinggal kat sana....hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

27 comments:

  1. buat masa ni masih menggunakan astro je..

    ReplyDelete
  2. owh..bru taw ade skybox thanks for the information..

    ReplyDelete
  3. salam KCR..
    hhuh..umah cma takde astro jauh sekali skybox..
    huhuhu

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum rose...oh yer ke channel apa yg boleh tengok kalu gunakan skybox ni...;)

    ReplyDelete
  5. owh sky box, menarik jugak tu
    selamat berholidayyy !

    ReplyDelete
  6. Dengar kata sekarang Skybox dah masuk versi F5, lebih laju dan lebih ringan dari versi terdahulu Skybox F3. Tapi saya cuma dengar saja, saya pun belum beli, sebab takut terkena sebab ada yg beli kononnya ada 4 channel tapi sebenarnya cuma 1 channel...

    ReplyDelete
  7. wah skybox..kena google laa pas nie nak tahu lebih lanjut kan..hhuhu... selamat bercuti CR

    ReplyDelete
  8. wifi atau unifi? maksudnya mcm mana tu?

    ReplyDelete
  9. abis la astro lepas ni. tergugat. hehe.. ala xbest la xdpt tgk HD. huhu..

    ReplyDelete
  10. 1st time baru tau ni.. rasanya x pasang la kot.. wlupun kat umah ada unifi.. huhu

    ReplyDelete
  11. Ada jugak budak ofis pakai.Nak pakai juga tp tagh pkai astro beyond ada contract setahun ke 2 tahun cam tu. So kena tunggu dlu. Tapi tula xde HD lak dah biasa tgok HD xde HD x best plak. Boleh share x amik pakej skybox kat mna??

    ReplyDelete
  12. tak tau jugak pasal benda ni... wah Cik rose mai penang.. leh pekena pasemmboq

    ReplyDelete
  13. mcm best je ni kak...tp sy x gn wifi...gn berukben ;-)

    ReplyDelete
  14. kawan kak ita pakai ne...dia kata semua siaran asto beleh tengok jimat banyak lah cuma nak beli skybox tu kena sekali nbayar...dia pakai lain inyernet rm10 aje sebulan..

    ReplyDelete
  15. asven sy pun nak pasang skybox ni.. tak larat dah nak bayar astro beratus2 sebulan huhu

    ReplyDelete
  16. adik akak dah beli , aritu dia bawa ke umah akak ..
    kebaikan semua channel leh tgk .. x bosan2 ..
    keburukan bila line x elok .. huwaaaaaaaa tension sampai merah padam huhuhu .. last2 citer tuu habis ... huwaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  17. nampak sangat lama tak menyinggah... comelnya blog berwajah baru...

    ReplyDelete
  18. ohh...yg dapat semua siaran tu kan...
    rasanya pernah dgr sebelum ni...

    ReplyDelete
  19. first time solehah tau sal skybox ni.maaf sbb xtau nk share keburukan n kebaikannya.

    solehah dh lme xjenguk sini.maafkn solehah sbb dh lme xdtg komen.solehah bz,gne lappy pn lappy org ni.solehah xbwk lappy sndiri at sini sbb mak nk gne.maaf ye.solehah harap nt solehah aktif berblogging lg :)

    ReplyDelete
  20. BGS JUGAK NI..TERUS TERASA NAK CURANG DGN ASTRO..HIHIHI

    ReplyDelete
  21. ayu first time dgr psl ni.hehe

    ReplyDelete
  22. benda ni siaran berbayar macam astro tu kan?macam ada dpt pamplete promote pasal ni..tp sy ni HD pun tak pakai.astro yg lama je.huhu

    ReplyDelete
  23. owwwwmmm pesaing astro la ni

    ReplyDelete
  24. dq kat umah xder tenet..guna line tel ja..hehee

    ReplyDelete
  25. SKYBOX F5..
    TAHUKAH ANDA APA ITU SKYBOX??
    SEMUA CHANNEL BERBAYAR DI ASTRO ADE DI SKYBOX..
    XSALAH AMBIL TAHU SEKEJAP UNTUK KEBAIKAN SENDIRI..
    (SEKARANG ANDA XPERLU BAYAR BIL ASTRO MAHAL2,BERALIHLAH KE
    SKYBOX F5 HANYA RM200 SETAHUN,TIADA CAS TAMBAHAN,SEMUA CHANNEL
    DAPAT TENGOK SELAMANYA)
    PM ME NOW FOR MORE DETAIL!!
    https://www.facebook.com/jualan1online

    ReplyDelete
  26. https://www.facebook.com/skyboxf5online

    BOLEH ORDER SKYBOX KALAU NAK..
    MMG TERBAIK,FULL CHANNEL DAPAT.
    PM JE SY,NANTI SY TERANGKAN SATU PERSATU..TUAN PUNYE BLOG,MAAF YE TUMPANG IKLAN..HEHE

    https://www.facebook.com/skyboxf5online

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠