Happy Birthday Ayu (GSF)

Author : Cik Rose Cute | 4:29 PM | 9Total Comments |


 Assalamualaikum....hari nie adalah birthday adik manis nie....dah 24 tahun dah si ayu nie....hihihi
ingat waktu akak 24 tahun still tak kawin lagi....masih still single...kalau korang ingin mengenali ayu nie..
lebih dekat lagi klik header cute di bawah tue...
l

Selamat menyambut ulangtahun yg ke 24 tahun....Semoga ayu sentiasa ceria di samping insan2 tersayang....Amin...

 

 

Terimalah kek dari akak....hihihi


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

9 comments:

  1. wah ayu dapat kek coklat..ehe...hapy besday ayu...


    hai CR kawen umuq berapa..izan 22 thn dh jadi isteri dah..ehe..wah nampak lagu lain pula blog cr..rajin sungguh...mai edit blog izan lak..hahahah...

    ReplyDelete
  2. amboiii cilok pic baru ayu...hihi...happy besday ayu...

    psstt.. akk dpt x sms deqla??

    ReplyDelete
  3. oo..akak kwin umur bpa ya..ayu pn xkwin g ni..hihi..tq tau kak..sdap tgk kek tu..hihi tq tau kak up entri..sayang kak rose ;-)

    ReplyDelete
  4. selamat ulang tahun Ayu...
    geng Jemah doakan ayu bahagia selalu..

    sweet sgt cik Rose, ucapan birthday ni :-)

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir buat ayu :)

    ReplyDelete
  6. Salam K.CR..
    Sanah helwah buat ayu :)
    mmg seAYU orgnye :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠