Author : Cik Rose Cute | 6:07 PM | 1Total Comments |
Sebelum shopping makan dulu kat cafe.Lupa la pulak apa nama cafenya.Konon-konon nak makan makanan barat,dah order semua,si haziq langsung tak duk diam,ada je menda dia nak main,kat belakang kitaorang ada sepasang lesbian..sorang tu penuh dengan tanda cinta kat leher,eiiii geli tengoknya.Tapi tengok gitu-gitu jer takut nanti diaorang perasan la pulak.Abah pulak asyik mengejar si haziq cammana nak makan ni...mungkin dia tengok suasana cam best jer,tu yang dia nak main.Makanan ibu dah sampai,ibu order pasta..yum!yum!..abah punya belum lagi.Kopak duit abah makan kat situ dekat rm 100 la...,tapi tak apa sempena bonus abah belanja,makan kat White Cofee tak cam tu.


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

1 comment:

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠