Author : Cik Rose Cute | 8:07 PM | 1Total Comments |
Hari ini ibu nak story sikit.Pagi tadi Ibu bangun pukul 6.00am untuk siapkan sandwic untuk kitaorang pegi berkelah kat (Kalampung)You all pernah dengar tak tempat yang di sebutkan tadi.Kalau ikut higway dekat je dalam masa 2 jam sampai la....,best jugak lepak kat sana dengan member2.Yang ibu nak story ni bukan pasal diaorang tapi....pasal anak-anak ibu yang dua orang tu..,sampai je sana budak duaorang dah tak sabar nak main air.Diaorang ingat air sungai tu cetek ke?ibu tengok pun tahu air tu dalam.Ibu belum tukar seluar mandi lagi,abah dari rumah dah pakai...,ingat di hati nak turun lambat sikit ke dalam sungai tu,si haziq lagi la tak sabar,nampak je air nak terkam,pakaian belum bertukar lagi...,terpaksa la..ibu tukarkan jugak..,pelampung abah beli satu seorang nanti bergaduh.Main punya main kat tepi sungai tu...pelampung kakak hanyut..Abah pulak nak capai tangan kakak takut tenggelam dalam air sampai tersadung atas batu dan gigi kapaknya patah.Marah betul abah pada ibu because seluar mandi ibu tak tukar lagi.Abah marah bersebab,dia yang melayan budak berdua tu...,Oh! ya...pasal pelampung tadi dapat la di selamatkan....gigi abah tak dapat la..ibu nak tolong sambung,balancenya pun dah terjatuh dalam sungai.Sampai sekarang abah merasakan giginya terasa ngilu.Kasihan abah ya...,Ibu mintak maaf la..ya,ni gara-gara Si haziq dengan kakak..mandi kat kalampung.Nanti ibu snapkan gambar kita orang pegi sana....okey..Kalau ibu ingat gigi abah gelihati pun ada(Jangan mare abah ya...)


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠