Author : Cik Rose Cute | 12:58 PM | 1Total Comments |
Hari ini,ibu tukar latar belakang blog lain sikit.Sajer je tukar selera boring tengok blog warna merah kosong je...,ni ada bunga sikit jer.Blog ni sajer je untuk koleksi kitaorang untuk tengok apa yang dah berlaku yang lepas-lepas.Kalau up-date dalam blog ni,so boleh di ingat balik apa tarikh yang berlaku betul tak?.Bangun pagi tadi ibu rasa badan haziq panas,ni mesti gara-gara mandi semalam kat (kalampung)air sungai memang la sejuk.Mungkin petang semalam ibu mandikan haziq kot.Because kakak,ibu tak bagi pun dia mandi,petang tu ujan lagipun kakak tak keluar main kat depan tak berpeluh pun.Haziq ibu mandikan sebab dia berak terus ibu basahkan kepala gan badannya.Ibu siram kepala haziq dia marah betul mungkin sejuk kot...biasa la sekarang musim hujan.Penat la nak story panjang-panjang..lain kali sambung.


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

1 comment:

  1. Anda mungkin meminati:Tukar latar belakang blog

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠