Dapat Doodle....Alahai Cutenya...

Author : Cik Rose Cute | 8:13 PM | 1Total Comments |
Assalamualaikum....

Aku sebenarnya dah lama tak buat entry....sibuk memanjang....pagi2 lagi...aku duk  sibuk jenguk pokok bunga,sekrg nie tgh kemaruk tanam bunga rose jepun dengan bunga rose...

Dah melalut...sebenarnya aku nak citer aku dapat doodle...dapat doodle free sebab aku follow satu blog adik nie.....rupa2nya aku followers yang ke 100....Alhamdulillah...dah lama tak dapat benda free hihihi..

kat bawah nie aku copy paste jer...apa yg tertulis kat blognya...Kalau korang nak singgah atau follow boleh klik SINI

Doodle Untuk Followers #100 - Cik Rose Cute

Assalamualaikum and Peace be Upon You 


Dah buka internet awal-awal. Tapi waktu tu baru 99 followers. Kemudian, pergi lukis doodle apa tah sampaii berapa jam. Tengok-tengok internet balik.. Eh, dah 101 followers (waktu tu)? 


Dah lama rancang bila followers dah cecah 100, akan buat hadiah untuk followers nombor yang 'special'...Dan juga pemberi komen terbanyak setiap bulan. (Tapi yang tu tangguh dulu, sebab tak ramai orang yang sama komen. '--') 

Okey! Cukuplah intro yang meleret tu. Sekarang dirasmikan.. Doodle Untuk Followers! ^_^ Simple saja. Cuma follow blog ni, dan jika nombor anda special bagi saya, akan dapat doodle! Mudah kan? :3 

Tapi! Itu tak adil untuk Blogger yang dah lama follow. Oleh itu, untuk siapa-siapa yang sudah siada asal follow tu, boleh dapat doodle free juga! Melalui art trade atau pengomen terbanyak setiap bulan.

----

And here, for Cik Rose Cute~ ^_^
Ini untuk Cik Rose Cute saja okey sayangs? Kalau aku tahu ada orang (selain Cik Rose Cute) save, siap kau! -_-   

Macam pelik saja kan? Huhu, terutama bahagian ros dia tu. :p Al-maklumlah, doodler seorang ni baru tahap newbie, tak pandai lukis ros. '--' Jadi, tampal sajalah bunga ros di PicMonkey tu~ >.< Inilah jadinya.
Apa-apa pun, harap Cik Rose Cute suka ya? ^_^ 

Terima kasih semua yang menyokong! :) Akhirnya.. Newbie ni sudah mencapai 100 followers! TT^TT Huu~ See you next time, InshaALLAH! *tata*

p/s: Sorry bahasa macam rush semacam. Tangan tengah letih sangat-sangat ni. Seharian mendoodle, dah lah tak makan lagi, huhu.

-tamat-

Terima kasih ya dik...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

1 comment:

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠