Author : Cik Rose Cute | 12:07 PM | 0Total Comments |
Salam....
Hari ini abah terlewat bangun tido...sedar2 dah pukul 8.00am...,Sepatutnya dia kerja terlewat la pulak gara-gara tengok bola punya pasal.Nasib baik boleh apply cuti...,kalau tak terpaksa la cari mc.Ni abah tak ada kat umah katanya nak pergi service kereta almaklum la dah lama tak service kereta.Kitaorang ada plan nak balik ke terengganu..tu nak service dulu kereta..takut nanti mati tengah jalan kan naya nanti.Mana abah ni dah dekat pukul 12.00pm perut dah lapar dah ni..nak makan dulu tak ada selera...makan ramai-ramai baru best.Kenikmatan tu lain sikit kalau makan dengan suami ni.Budak-budak ni dah kebulur dah...ibu dah siap masak dah...hari ini masak kari kepala ikan....yum!yum! bestnya....tu yang tak sabar nak melantap ni...lambat pulak abah ni atau pegi Speed beli barang lepas service kereta.Tadi ada tel abah barang dapur dah nak habis...kejap lagi tel la,tengok abah kat mana..okey la nak tel my husband kejap.Eh tu bunyi kereta mesti dah sampai....okey bye.


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

No comments:

Post a Comment

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠