Bilik kakak

Author : Cik Rose Cute | 9:15 PM | 1Total Comments |


Ni cadar yang baru ibu beli kat giant,masa tu giant tengah sale.Ibu ni pantang tengok cadar yang ada sale pasti nak beli,lagi-lagi kalau cadar tu ada gambar kartun.Ibu beli ni untuk bilik kakak,Tengok haziq yang rasmi dulu,siap landing lagi macam model..he..he..kelakar la..


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

1 comment:

  1. hijau nyeeee. belikan la cadar kaler pink. baru comel. :)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠