Ronda2 jaya jusco

Author : Cik Rose Cute | 5:55 PM | 2Total Comments |




Lepas makan malam..,ibu dan abah plan nak bawak haziq gan kakak ronda2 Jaya Jusco kejap.Sebab masa tu Jaya Jusco baru bukak kat bukit Tinggi.Sebelum tu kitaorang ronda2 dulu kat dalam jaya jusco,memang la besar...penat kaki ibu.Haziq baru dapat kaki seronok la dapat jalan apa lagi kakak,berlari kesana -sini,penat abah mengejar diaorang..ibu tengok je gelagat diaorang.Pastu penat kitaorang duduk kat taman sambil ambik gambar dengan handphone abah.Haziq gan kakak pakai baju raya tu...saje ibu pakaikan...nanti diaorang dah tak dapat pakai dah...baju tu raya tahun 2008...kat kampung Langkap Terengganu.Waktu arwah mak tok ada lagi...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. comey nye kakak pakai baju kurung. ;)

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠