Plan Perabot Yg Perlu Di letak Di ruang tamu Dan Ruang Makan

Author : Cik Rose Cute | 5:41 PM | 3Total Comments |

Aku sajer nak listkan gambar perabot yg aku angankan di ruang tamu dan ruang makan....supaya senang aku nak ingatkan di kemudian hari....Sebelum beli plan dulu barang apa yg di perlukan sewaktu aku mendeco rumah aku hihihi....betul tak? taklah pening kepala nak fikir balik...

Berangan meja kecik nie....

nak buat reben dan letakkan dekat bantal nie....cute tak....beli jer kain...pastu jahit sendiri...aku ambik contoh kat Sini

frame bunga cute yg cun melecun...



jam comel nie pun aku nak jugak hihihi



Cermin ada pintu



lampu tinggi


rak nie pun cantik



rak nie...kalau letak dlm bilik mesti cantik



letak surat2 penting


rak nie letak atas tv cantik...



boleh susun kereta kecik hiasan kat dlm rak nie....pasti cute....Sebenarnya banyak rak cantik-cantik...malas aku nak google...semua cantik-cantik...harga pun cantik...



Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

3 comments:

  1. english style mmg cantik tu cik rose...

    ReplyDelete
  2. nanti dah siap deko rumah, jgn lupa kongsi kan ye..mesti cantik

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠