Engku Emran Mahu Rujuk Erra Kembali?

Author : Cik Rose Cute | 10:20 PM | 14Total Comments |
Assalamualaikum...Jom! layan gosip bekas suami Erra Fazira mau rujuk kembali.....Apa salahnyakan....kesian Engku Aleesya...




Punca Sebenar Engku Emran Mahu Rujuk Erra Kembali? Buang yang keruh, ambil yang jernih. Mungkin itu adalah peribahasa paling tepat buat tiga beranak ini iaitu, Engku Emran, Erra Fazira dan Engku Aleesya yang pernah melalui hari-hari sukar dalam kehidupan mereka.
Ini kerana, baru-baru ini ayat yang ditulis oleh Engku Emran melalui Twitter dan Instagramnya seolah membayangkan yang dia masih sayangkan Erra! Atau lebih tepat lagi, masih ada rindu dalam hati. Bak kata pepatah, tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula tempat bermain.
091b5accc24e11e38d0c0002c9dc0ec4_8
“Salam ALL… ok this wil be my last pix for tday and id like to dedicate this posting to ALL of u who hv doa-ed fr the best for this innocent girl’s parents… tq fr giving me the idea to create the hashtag on her baju… we were in KLCC last nite to look fr a place that can do as such but failed… 
“But Alhamdulillah tday Aleesya n I managed to find a shop that wud do it… last nite Aleesya n I had an intimate chat again… i asked her if she wud help me win back Mom… and she replied YES!!! (Saya bertanya apakah dia mahu membantu saya memenangi semula Ibu … dan dia menjawab YA!!!) wtout hesitating followed by a looooong giggle… Aleesya only giggles when shes v excited…


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

14 comments:

  1. Alhamdulillah semoga dia berjaya

    ReplyDelete
  2. btul tu.. amek yang jernih buang aje yg keruh... Harap mereka rujuk kembali.. ksian kat anak yg jadi mangsa.. Erra pun kene berkorban skit lah demi keluarga kan.. Semoga mereka dpt diberikan petunjuk untuk bersama semula.

    ReplyDelete
  3. Suke sgttttt..harap sgt sgt erra setuju..;)

    ReplyDelete
  4. Bila tengok gambar ni alesya sebijik rupa errakan... semoga jodoh mereka bertemu semula untuk alesya...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah andai suda ditakdirkan jodoh.. insha ALLAH kmbali bersatu..anak adlh pngikat kasih sayang.. elokkan mereka berbaik smula..dq doakan ALLAH bukakan pintu hati suami istri ini. AMEEN

    ReplyDelete
  6. so suweet..moga di kemabli bersatu kan

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum rose...semoga terbuka lagi hati erra menerima bekas suaminya kembali...:)

    ReplyDelete
  8. Semoga Allah pertemukan kembali mereka berdua

    ReplyDelete
  9. sweet je anak erry n suami erra ni. semoga erra terbuka hati untuk menerima kembali.

    ReplyDelete
  10. comel sangat anaknya..semoga ditemukan jodoh kembali

    ReplyDelete
  11. salam. harap dapat la rujuk kembali :)

    ReplyDelete
  12. cute sangattt anak erra.....semoga boleh bsatu semula di bulan mulia ni...

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠