3 Blog Full Edit

Author : Cik Rose Cute | 4:04 PM | 6Total Comments |
Assalamualaikum...

Lagi nak share 3 blog yang telah di edit...hope korang tak jemu okey...sebenarnya banyak story nak tulis tapi tahap kemalasan yg melampau...huhuhu...apa lagi ada penyakit 'M' yg terlebih...Alsudahnya...blog tak berupdate...

Tempahan full edit dari SecretBlossomZone Tema blog pink,purple dan kaler biru...last2 nielah hasilnya...

Tempahan full blog Nuyun Najmi ,kaler blog pink campur purple..blog berkisarkan tentang kehiupan nuyun dan bisnes shaklee.

Tempahan full blog TeddyBearPinkHealth kaler blog coklat campur pink,blog berkisarkan tentang produk Shaklee...

Hope dorang semua suka dengan design di atas..Syukur berat dah turun 3 kilo...kena usaha lagi...


Nak Tempah edit blog Comel Dan kemas dengan harga murah Tekan Sini Tau..ツ

6 comments:

  1. pink sokmo kak, tapi sangat2 cantik dan simple, kemas pula tu... i loikee...salam jumaat kak...

    ReplyDelete
  2. Comel2 semuanyaaaa... I ♥ pink (^^,)

    *Singgah menabung mr.nuff. Boleh klik balik kat sini: 3 Months FREE Surfing MAXIS.TQ.

    ReplyDelete
  3. pergh! Comey nye blog2 tu... terbaik kak :)

    ReplyDelete
  4. salam cr..cantik sangat! simple dan sangat kemas

    ReplyDelete
  5. memang cantik.saya suka pink karer..

    ReplyDelete
  6. terima kasih kak. ;-)
    sangat2 like.

    ReplyDelete

●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
terima kasih kerana korang Ikhlas Memberi Komen...Lambat Atau Cepat...Cik Rose Akan terjah blog Korang...
Semoga kita sama - sama ikhlas berkawan di alam maya Bersama mahabbah cintaNYA
●▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬●
"⎝⓿⏝⓿⎠JAZAKUMULLAH"⎝⓿⏝⓿⎠